HomeErvaringenAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wijBlogVoorwaardenDienstenContact

Young & Easy Apulië Fly drive

vanaf: €315 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Fly Drive Apulia in 8 dagen voor jonge stelllen of voor diegene die van reizen houdt in authentieke en betaalbare accommodaties! Vanaf Valle d'Itria met zijn speciale kegelvormige stenen huizen en mooie dorpjes zoals Martina Franca, Alberobello en Cisternino tot aan de zandstranden van Ostuni en Monopoli: ontdek de verbazingwekkende cultuur, bijzondere eten in de regio van Oil of Olive! De tour kan elke dag van het jaar starten vanuit Bari of Brindisi, laat het ons gerust weten. Geniet ervan!

1

Fontana Vecchia B&B - Alberobello4 nachten

Fontana Vecchia is een prachtige B&B met Trulli die zich bevind in de buurt van Alberobello, op 9 km van Castellana Grotte. Alle rustieke kamers en appartementen bieden uitzicht op de omliggende olijfgaarden en fruitbomen en ze hebben stenen muren en houten plafonds, perfect in de hete zomerdagen. De B&b heeft ook een mooi zwembad met buiten stoelen en een mooi tuin met fruitbomen.

Ontbijt is zeer uitgebreid met lokale producten, heerlijk om de dag te beginnen!

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Don Giovanni - Polignano a Mare, Bari3 nachten

De Bed&Breakfast Don Giovanni zit in een oud landhuis op een karakteristieke plek in de buurt van Monopoli. Het landhuis is omgeven door eeuwenoude olijfbomen, amandel- en fruitbomen, die op hun beurt omringd zijn door carré-boerderijen, kerken, rotswoningen, trulli, neoklassieke villa’s en boerenhuizen. Het oorspronkelijke gebouw van de Bed&Breakfast werd in de tweede helft van de 19e eeuw gebouwd en is kort geleden opnieuw gemeubileerd, volledig in lijn met de oude traditie. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 315 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 440 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 550 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Panda of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegtickets

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).