HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Boeking

Het reserveren van een vakantie met VesuvioTour.nl is eenvoudig, veilig en betrouwbaar waarbij u kunt betalen op de volgende manieren:

Fly drive - Rondreis

1) Na ontvangst van de boekingsbevestiging van een reis met autohuur of vliegtickets inbegrepen (*Fly-drive) dient de reiziger per omgaande 30% van de reissom te voldoen, vermeerderd met de boekingskosten en eventueel de kosten van de reis- en/of annuleringsverzekering. De kosten van vliegtickets worden altijd in het voorschot van 30% berekend. Het restant van de reissom, dient de reiziger uiterlijk twee maanden voor vertrek voldaan te hebben. Bij boekingen binnen twee maanden voor vertrek kunnen wij pas reserveren als de gehele reissom bij ons binnen is. We sturen u een beveiligde betaallink na de boeking. Reserveringskosten: 20 euro.


2) Houdt er rekening mee dat: Zodra vliegtickets geboekt zijn via VesuvioTour BV, is VesuvioTour BV niet aansprakelijk als er sprake is van vertraging, annulering, of andere problemen rondom de vlucht. Het eventuele probleem wordt direct door de vliegmaatschappij zelf behandeld. Een eventuele prijsverhoging van de vliegtickets zal vóór de boeking van de vliegtickets, aan de klant doorberekend worden. Daarom vragen we u om de betaling zo snel mogelijk in orde te maken, om extra kosten te voorkomen. In iedere geval wordt een eventuele prijsverhoging van de vliegtickets aan de klant doorberekend. Als de klant het er niet mee eens is, wordt de boeking geannuleerd.

Booking On Line
1) Na een boeking via ons boekingssysteem wordt uw kredietkaart niet belast. U betaald bij het hotel. Na ontvangst van de bevestiging van de reservering van een accommodatie or meerder uit onze boekingssysteem via gegarandeert krediet kaart, er is geen boeking kost van toepassing.

2) Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om online te betalen, kunt u onze bankgegevens opvragen voor de aanbetaling of betaling: info@vesuviotour.comSamenvatting:

  • VesuvioTour staat geregistreerd bij de KvK in Amsterdam (nummer 56542801) en bij ENIT als Touroperator Ecotoerisme. VesuvioTour is aangesloten bij SGR (lidnummer 3629)
  • VesuvioTour is ontstaan als touroperator waar de klant centraal staat: voor ons is het persoonlijk contact essentieel. De tours worden op maat gemaakt, waarbij wordt uitgegaan van de wensen van iedere reiziger. Via telefoon, skype en e-mail is het eenvoudig om samen het beste toeristische pad vorm te geven.
Het volledige overzicht van de reisvoorwaarden (download) van VesuvioTour BV kunt u in PDF-format downloaden van onze site.

-----

Verzekering

Nederland: annuleringsverzekering af bij Allianz Global Assistance Verzekering, onze zakelijke partner, of Reisverzekering.-----

Annulering


1) Bij annulering van een Fly Drive met autohuur en vliegtickets inbegrepen is de reiziger de volgende bedragen verschuldigd:

  • tot 2 maanden voor de vertrekdatum: gratis annulering (m.u.v. eventuele vlucht)
  • tussen 2 en 1 maand voor de vertrekdatum: 50% van de reissom
  • tussen 1 maand en 2 weken voor de vertrekdatum: 90% van de reissom
  • 2 weken voor de vertrekdatum: 100% van de reissom

LET OP: Wegens de huidige coronacrisis wordt er momenteel geen geld gerestitueerd maar een voucher. Met deze voucher heb je een jaar de tijd om een nieuwe boeking te maken met VesuvioTour. Indien je hier geen gebruik van wilt maken kun je vanaf 6 maanden na afgiftedatum geld terugvragen.

2) Bij annulering van een Hotel of meerder geboekt uit onze boekingssysteem via credit card garantie, zijn de annuleringsvoorwaarden van het hotel van toepassing

3) Bij verplichte annulering van de reis door bijvoorbeeld geannuleerde vlucht i.v.m. Coronavirus wordt er een SGR voucher verstrekt met het door de klant reeds betaalde bedrag.
De SGR voucher mogen we uitgeven tot 1 juni 2020 en heeft een geldigheidsduur van 1 jaar vanaf de datum van uitgifte. De voucher is niet terugbetaalbaar.