HomeAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wij

Voorwaarden

Boeking

VesuvioTour BV (KvK 56542801) is aangesloten bij SGR (lidnummer 3629)

Het volledige overzicht van de reisvoorwaarden (download) van VesuvioTour BV kunt u in PDF-format downloaden van onze site.

Het reserveren van een vakantie met VesuvioTour.nl is eenvoudig, veilig en betrouwbaar waarbij u kunt betalen op de volgende manieren:

1) Na ontvangst van de bevestiging van de reservering van een reis met autohuur of vliegtickets inbegrepen (*Fly-drive) dient de reiziger per omgaande 30% van de reissom te voldoen, vermeerderd met de boekingskosten en eventueel de kosten van de reis- en/of annuleringsverzekering. De kosten van vliegtickets worden altijd in het voorschot van 30% berekend. Het restant van de reissom, dient de reiziger uiterlijk twee maanden voor vertrek voldaan te hebben. Bij boekingen binnen twee maanden voor vertrek kunnen wij pas reserveren als de gehele reissom bij ons binnen is. Reserveren Kosten: 20 euro.

Na ontvangst van de bevestiging van de reservering van een accommodatie or meerder uit onze boekingssysteem via gegarandeert krediet kaart, er is geen boeking kost van toepassing.2) U kunt ook het geld over via bankoverschrijving. Hierbij onze bankgegevens voor uw aanbetaling of betaling via bankoverschrijving:


Rekeningnummer (ABN Amro): 558 3201 04

Naam: VesuvioTour BV

IBAN: NL13 ABNA 0558 3201 04

BIC: ABNANL2A

Plaats: Amsterdam

Beschrijving: Boekingsnr ...Samenvatting:

  • VesuvioTour.nl staat geregistreerd bij de KvK in Amsterdam (nummer 56542801) en bij ENIT als Touroperator Ecotoerisme. VesuvioTour.com is ontstaan als touroperator waar de klant centraal staat: voor ons is het persoonlijk contact essentieel. De tours worden op maat gemaakt, waarbij wordt uitgegaan van de wensen van iedere reiziger. Via telefoon, skype en e-mail is het eenvoudig om samen het beste toeristische pad vorm te geven. VesuvioTour BV is aangesloten bij SGR (lidnummer 3629)
  • Zodra u een tour Fly-Drive heeft geboekt, is het noodzakelijk om binnen 2 dagen een aanbetaling te doen van 30% van de totale reissom om de accommodatie te kunnen reserveren. De resterende 70% moet worden betaald uiterlijk 2 maanden voor de vertrekdatum. Indien de boeking binnen 2 maanden voor aankomstdatum plaats vindt, moet het totaalbedrag binnen 2 dagen na de factuurdatum betaald worden. Na een boeking via ons boekingssysteem uw kredietkaart wordt altijd niet belast. U betaald bij het hotel.
  • Houdt er rekening mee dat: Zodra vliegtickets geboekt zijn via VesuvioTour BV, is VesuvioTour BV niet aansprakelijk als er sprake is van vertraging, annulering, of andere problemen rondom de vlucht. Het eventuele probleem wordt direct door de vliegmaatschappij zelf behandeld. Een eventuele prijsverhoging van de vliegtickets zal vóór de boeking van de vliegtickets, aan de klant doorberekend worden. Daarom vragen we u om de betaling binnen 2 dagen in orde te maken, om extra kosten te voorkomen. In iedere geval wordt een eventuele prijsverhoging van de vliegtickets aan de klant doorberekend. Als de klant het er niet mee eens is, wordt de boeking geannuleerd.

-----

Verzekering

Nederland: annuleringsverzekering af bij Allianz Global Assistance Verzekering, onze zakelijke partner, of Reisverzekering.-----

Annulering

Bij annulering van een Fly Drive met autohuur en vliegtickets inbegrepen is de reiziger de volgende bedragen verschuldigd:

  • tot 2 maanden voor de vertrekdatum: gratis annulering (m.u.v. eventuele vlucht)
  • tussen 2 en 1 maand voor de vertrekdatum: 50% van de reissom
  • tussen 1 maand en 2 weken voor de vertrekdatum: 90% van de reissom
  • 2 weken voor de vertrekdatum: 100% van de reissom

Bij annulering van een Hotel of meerder geboekt uit onze boekingssysteem via gegarandeert krediet kaart, de annulering oorwaarden van het hotel van toepassing zijn (in de algemeen 2 dagen vóór aankomst gratis annuleren)