HomeAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wij

Het project van VesuvioTour

Het project van VesuvioTour is begonnen in de Baai van Napels (vanwaar deze naam), gezegend door de mediterrane zon en, in mijn ogen nog steeds de mooiste plek waar, binnen een paar kilometers, prachtig landschap omringd door het diepblauwe van de zee, waanzinnig archeologisch erfgoed, uitstekend eten en warm weer samenkomen.

Maar de wereld is ons speelveld toch? Dus begon ik te zoeken naar nieuwe bestemmingen volgens mijn filosofie van toerisme: ik geloof in een terugkeer naar authenticiteit en tradities tegen onpersoonlijke, drukke hotels en massatoerisme. We hebben een time-out nodig van de snelheid en de stress van ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er veel geweldige en unieke accommodaties met charme beschikbaar! Ons doel is om er zoveel mogelijk te vinden dat we kunnen voorstellen aan onze gasten. Last but not least, hartelijk dank aan het team van VesuvioTour: zonder jullie passie en inzet zou VesuvioTour niet hetzelfde zijn!

“Wij hebben persoonlijk de accommodaties bezocht en alleen die accommodaties geselecteerd die voldeden aan de eisen van duurzaamheid en ecotoerisme. Dat houdt in: omringd door de natuur, ontstaan uit reeds bestaande gerestaureerde gebouwen en met een biologische voedselproductie. Elke accommodatie is uitgekozen vanwege z’n hoge kwaliteitsstandaard, een prettige ontvangst, de strategische positie en de juiste prijs-kwaliteit verhouding.”

Gianluca Pesenti Campagnoni

Eigenaar, contract manager, dromer

Ik ben afgestudeerd in sociologie en mijn passies zijn schrijven en reizen. Mijn ervaring is dat je geestelijk kunt groeien door nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe gebieden te doorkruisen en door in contact te komen met bijzondere mensen. Dàt is de bedoeling van een reis.

Ik geloof dat het nog steeds mogelijk is om authentieke plekken te vinden waar tradities deel gaan uitmaken van een reis, kleine met de hand geplukte accommodaties met charmante decoraties, beheerd door vriendelijke eigenaren, gelegen op een perfecte locatie, wat onze reis zo speciaal maakt. Mijn motto: hoe kleiner hoe beter!

Ik geloof in een terugkeer naar de eenvoud en de traditie als tegenpool voor het hectische leven in de stad. We hebben een time-out nodig van onze dagelijkse bezigheden en stress. Gelukkig bestaan er in Italië nog betoverende gebieden van groot historisch belang, omgeven door groen en nauwelijks aangetast door het massatoerisme.

Mijn doel is een reis te organiseren waardoor culturele uitwisselingen kunnen ontstaan. Ik hoop dit doel te bereiken met behulp van mijn gastvrije “amici” en de lokale keuken, onder het genot van een goed glas wijn!

Lees meer

Duygu

Property manager, Rate manager

Ciao!
Mijn naam is Duygu en sinds een aantal jaren werk ik bij VesuvioTour. Vol enthousiasme adviseer en organiseer ik vakanties naar Italië, het land van mijn dromen, mijn grootste liefde! Dit doe ik door al mijn passie in mijn werk te stoppen.

Hoe is mijn passie voor Italië ontstaan?

Moeilijk te verwoorden. Ik heb altijd al naar Italië willen gaan en de eerste keer dat ik er kwam voelde ik me meteen thuis, alsof ik er al eerder geweest was. Het licht, de kleuren en de geuren vormen samen een bepaalde sfeer waarin ik me thuis voel.

Na mijn tweede bezoek aan Italië had ik besloten om de taal te leren en heb een jaar lang cursussen gevolgd van verschillende niveaus. Ik pakte de taal moeiteloos op en kreeg zelfs een beurs aangeboden om daarna een maand lang in Perugia te studeren, een geweldige ervaring in één van mijn favoriete gebieden! Inmiddels eet, spreek en leef ik op z’n Italiaans en zou deze leefwijze niet meer terug kunnen veranderen :)

Hoe kwam ik bij VesuvioTour terecht?

Om een lang verhaal kort te houden: ik was op zoek naar iets waarin ik mijn passie kon gebruiken, iets waarin ik me gelukkig zou voelen. Na lang zoeken vond ik uiteindelijk VesuvioTour waar ik mijn kennis van de Italiaanse taal & cultuur kon gebruiken. Door hier te werken heb ik nog veel meer over het land geleerd, wat het natuurlijk nóg leuker en interessanter maakt voor mij, maar ook voor mijn klanten, omdat ik deze kennis weer met veel plezier kan gebruiken in mijn werk.

Ik help jullie graag om een fantastische reis naar Italië te organiseren!

Lees meer

Jaleesa

Junior Account manager, verkoopmedewerker

Hola a todos! Ik ben Jaleesa Latupeirissa, 24 jaar en ik heb een passie voor Spanje. Samen zijn wij bezig om uit te breiden naar dit prachtige land waar de zon altijd schijnt. In 2015 heb ik de studie International Business & Languages afgerond te Groningen. Ik heb op verschillende plekken in Spanje gewoond en gewerkt en ik ben verliefd geworden op het land, de mensen en het eten!

Elke week genoot ik van een vino tinto en een tapasje hier en daar, maar natuurlijk ook van de lieve mensen en de kunst die het land zo rijk maken. De passie die ik voor Spanje voel, wil ik overbrengen aan onze gasten. Een authentieke reis vol cultuur, gastronomie en natuur is wat je in Spanje en in de reizen van Vesuvio Tour goed terug kunt vinden. Een vakantie ver weg van het massatoerisme is voor mij emotie, educatie en euforie.

Lees meer

Saskia Balmaekers

Blogger, schrijver

Saskia Balmaekers (1980) raakte na haar eerste kennismaking met Italië – in Rome – helemaal verslingerd aan het land, de geuren, het heerlijke eten, de druk gebarende mensen en de taal… Vanuit Rome begon ze ook de rest van Italië te verkennen, van Napels en de Amalfikust in het zuiden tot Milaan en Venetië in het noorden.

Ook de Italiaanse taal kende al snel geen geheimen meer voor Saskia. Na een intensieve zomerstudie in Florence volgde ze allerlei cursussen bij het Istituto Italiano di Cultura in Amsterdam en aan de talenschool Leonardo da Vinci in Siena.

Saskia wil zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van al dat moois (en lekkers) in Italië. Sinds 1 februari 2010 bericht ze daarom dagelijks via Ciaotutti.nl over haar Italiaanse belevenissen. Daarnaast schrijft ze boeken en e-books over Italië. Zo gaat de Italiaanse passie hopelijk ook in Nederland wat meer leven, en wordt het la dolce vita-gevoel straks ook hier een tweede natuur!

Lees meer

Paul Janssen

Blogger, gepassioneerde reiziger

Paul Janssen (1965) is al sinds zijn prille jeugd een enorme Italiëfanaat. De liefde voor Italië is hem indertijd door zijn vader met de paplepel ingegoten tijdens zes-weekse zomervakanties naar het Gardameer en aansluitend het merengebied boven Rome.

Hij verzamelt graag leuke adresjes van B&B’s en Agriturismi, leuke stekjes en onontdekte plekjes in heel Italië. Hij heeft alle regio’s al minstens één keer bezocht, maar zijn voorkeur ligt in de onderste helft van de laars. De Italiaanse wensenlijst is nog eindeloos lang. Dit probeert hij middels leuke, luchtige blogs vast te leggen. Vrienden en familie mogen gratis van zijn adviezen en informatie gebruik maken zolang hij het zelf nog leuk vindt. Sommige tips zijn echter te mooi om niet met heel de wereld te delen.

‘Ik ben de afgelopen jaren veel in de zuidelijke regio’s geweest en langzamerhand heeft dit gedeelte van Italië mijn hart gestolen. Natuurlijk is het allemaal wat rommeliger en chaotischer, maar volgens mij zijn de mensen zich daar nog niet ten volle bewust van de schoonheid en de mogelijkheden van dit magnifieke land.’

Italië blijft me continu verbazen en we hebben elkaar de eeuwige liefde verklaard. De hartstochtelijke bewoners van Napels, de verblindende schoonheid van de Amalfikust, de rust en de pracht van het groene Cilento, de puurheid van Basilicata, de overweldigende natuur en cultuur van Sicilië, de stille dorpjes en de stranden van Calabrië en de kleurige veelzijdigheid van Puglia bieden oneindig zóveel moois! L'Italia, il paese più bello del mondo!

Lees meer

Sasha Kalashnikova

Fotograaf

Ik ben een professioneel fotograaf in Amsterdam. Toen ik Gianluca voor het eerst had ontmoet, vertelde hij me over zijn duurzame project en dat maakte me erg nieuwsgierig.

Een paar jaar later, stelde hij me voor om naar Italië af te reizen en daar de accommodaties te fotograferen. Ik was verbaasd over de huizen die ze hebben omgetoverd tot prachtige hotels en dat Italië zo rijk is aan kunst en geschiedenis!
Ik kijk uit naar mijn volgende trip, dit keer naar Spanje ☺

Lees meer

Debora

Accountmanager

Ciao a tutti, mijn naam is Debora, ik ben Italiaans. Ik heb veel verschillende banen in mijn leven gedaan... Waarom? Omdat het leven uniek is en het is jammer om je te concentreren op slechts één passie of op één land. Dat is waarom ik in 2017 naar Amsterdam was verhuisd, omdat ik de kans had, dus ik deed het gewoon! :) Ik sloot me aan bij dit fantastische bedrijf "Vesuvio Tour" als Account Manager, het was een geweldig en vreugdevol avontuur dat mijn twee favoriete onderwerpen reizen en klantenbeheer combineerde.
Verder voed ik mezelf door ervaringen te kiezen die een pluspunt zijn voor mijn leven, om van tijd tot tijd een betere versie van mezelf te worden. Dus verspil geen tijd meer en kom naar Vesuvio Tour... zeker de beste keuze!
Lees meer

Passie voor reizen?

Sluit aan bij onze geweldige team!


Enthousiaste verkoopmedewerk(st)er met kennis van Fly-drive, pakketreizen en aanvullende diensten


Wie ben jij?
 • Gepassioneerde mensen die lid willen worden van ons jonge team@
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engels, Italiaanse en de Spaanse taal in woord en geschrift.
 • Je bent commercieel en servicegericht en goed in staat de wensen van de klant te vertalen naar een passend aanbod met een cross & upsell.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen waarbij je klanten kunt enthousiasmeren en aan je binden.
 • Voorkeur (niet verplicht): Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een relevante toeristische opleiding, zoals MTRO of TIO. Je hebt bij voorkeur kennis van Worldspan of een gelijkwaardig reserveringssysteem.
 • Vorige ervaring bij andere OTA (Booking, Expedia, Travelbird, etc) is een pré
Wat ga je doen?
 • Je brengt offertes volgens onze uniforme werkwijze uit.
 • Je zorgt voor de (telefonische) verkoop en administratieve afhandeling van online pakketreizen inclusief vluchten, autohuur, accommodaties en verzekeringen.
 • Je beantwoord eventuele vragen van klanten.
 • Je voert de accommodaties in het systeem en vertaalt teksten naar het Nederlands en Engels.
 • Je houdt contact met de accommodaties in het desbetreffende land.
Wat wij jou bieden:
 • Twee weken betaalde training.
 • Een fulltime (40 uur per week) of parttime functie met een marktconform salaris en provisie afhankelijk van de boekingen.
 • Uitdagende werkzaamheden met ruimte voor eigen initiatief. Werken in een inspirerende, succesvolle en groeiende online organisatie, vriendelijke sfeer!
Ben jij die reisbureaumedewerker die de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op en stuur je Cv naar: info@vesuviotour.nl

============================================================================================

Product Manager Italië, Spanje, Griekenland, Croatië


Wie ben jij?

 • Gepassioneerde mensen die lid willen worden van ons jonge team@
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engels, Italiaanse en de Spaanse taal in woord en geschrift.
 • Je bent commercieel en servicegericht en goed in staat de wensen van de klant te vertalen naar een passend aanbod met een cross & upsell.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen waarbij je klanten kunt enthousiasmeren en aan je binden.
 • Voorkeur (niet verplicht): Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een relevante toeristische opleiding, zoals MTRO of TIO. Je hebt bij voorkeur kennis van Worldspan of een gelijkwaardig reserveringssysteem.
 • Vorige ervaring bij andere OTA (Booking, Expedia, Travelbird, etc) is een pré
Wat ga je doen?
 • Je brengt offertes volgens onze uniforme werkwijze uit.
 • Je zorgt voor de (telefonische) verkoop en administratieve afhandeling van online pakketreizen inclusief vluchten, autohuur, accommodaties en verzekeringen.
 • Je beantwoord eventuele vragen van klanten.
 • Je voert de accommodaties in het systeem en vertaalt teksten naar het Nederlands en Engels.
 • Je houdt contact met de accommodaties in het desbetreffende land.
Wat wij jou bieden:
 • Twee weken betaalde training.
 • Een fulltime (40 uur per week) of parttime functie met een marktconform salaris en provisie afhankelijk van de boekingen.
 • Uitdagende werkzaamheden met ruimte voor eigen initiatief. Werken in een inspirerende, succesvolle en groeiende online organisatie, vriendelijke sfeer!
Ben jij die reisbureaumedewerker die de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op en stuur je Cv naar: info@vesuviotour.nl


============================================================================================


Social Media Stagiaire


Wie ben jij?
 • Gepassioneerde mensen die lid willen worden van ons jonge team @
 • Een enthousiaste Social Media verslaafd, nerds zijn welkom!

Wat ga je doen?
 • Beheer onze nieuwsbrieven en social media-marketing, volgens een specifieke tijdlijn, die maandelijks bestaat uit aspecten als seizoensinvloeden (producten en aanbiedingen gerelateerd aan de periode met relatieve creativiteit), maar ook promoties zoals vroege boekingen, flash-verkoop, enz. .
 • Instagram
 • Facebook

Wie ben je?
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands, Engels

Wat bieden wij u:
 • Een parttime baan (5/10 uur per week) met een competitief salaris
 • Uitdagend werk met ruimte voor initiatief, werkend in een inspirerende, succesvolle en groeiende online organisatie

Neem contact met ons op en stuur uw CV naar: info@vesuviotour.com
Lees meer