HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Het project van VesuvioTour

Het project van VesuvioTour is begonnen in de Baai van Napels (vanwaar deze naam), gezegend door de mediterrane zon en, in mijn ogen nog steeds de mooiste plek waar, binnen een paar kilometers, prachtig landschap omringd door het diepblauwe van de zee, waanzinnig archeologisch erfgoed, uitstekend eten en warm weer samenkomen.

Maar de wereld is ons speelveld toch? Dus begon ik te zoeken naar nieuwe bestemmingen volgens mijn filosofie van toerisme: ik geloof in een terugkeer naar authenticiteit en tradities tegen onpersoonlijke, drukke hotels en massatoerisme. We hebben een time-out nodig van de snelheid en de stress van ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er veel geweldige en unieke accommodaties met charme beschikbaar! Ons doel is om er zoveel mogelijk te vinden dat we kunnen voorstellen aan onze gasten. Last but not least, hartelijk dank aan het team van VesuvioTour: zonder jullie passie en inzet zou VesuvioTour niet hetzelfde zijn!

“Wij hebben persoonlijk de accommodaties bezocht en alleen die accommodaties geselecteerd die voldeden aan de eisen van duurzaamheid en ecotoerisme. Dat houdt in: omringd door de natuur, ontstaan uit reeds bestaande gerestaureerde gebouwen en met een biologische voedselproductie. Elke accommodatie is uitgekozen vanwege z’n hoge kwaliteitsstandaard, een prettige ontvangst, de strategische positie en de juiste prijs-kwaliteit verhouding.”

Gianluca Pesenti Campagnoni

Eigenaar, contract manager

Ik ben afgestudeerd in sociologie en mijn passies zijn schrijven en reizen. Mijn ervaring is dat je geestelijk kunt groeien door nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe gebieden te doorkruisen en door in contact te komen met bijzondere mensen. Dàt is de bedoeling van een reis.

Ik geloof dat het nog steeds mogelijk is om authentieke plekken te vinden waar tradities deel gaan uitmaken van een reis, kleine met de hand geplukte accommodaties met charmante decoraties, beheerd door vriendelijke eigenaren, gelegen op een perfecte locatie, wat onze reis zo speciaal maakt. Mijn motto: hoe kleiner hoe beter!

Stuur me een bericht als je meer wilt weten of met ons wilt werken: gianluca@vesuviotour.com
Lees meer

Duygu

Bookings Consultant and Manager of Operation

Ciao!
Mijn naam is Duygu en sinds een aantal jaren werk ik bij VesuvioTour. Vol enthousiasme adviseer en organiseer ik vakanties naar Italië, het land van mijn dromen, mijn grootste liefde! Dit doe ik door al mijn passie in mijn werk te stoppen.

Hoe is mijn passie voor Italië ontstaan?

Moeilijk te verwoorden. Ik heb altijd al naar Italië willen gaan en de eerste keer dat ik er kwam voelde ik me meteen thuis, alsof ik er al eerder geweest was. Het licht, de kleuren en de geuren vormen samen een bepaalde sfeer waarin ik me thuis voel.

Na mijn tweede bezoek aan Italië had ik besloten om de taal te leren en heb een jaar lang cursussen gevolgd van verschillende niveaus. Ik pakte de taal moeiteloos op en kreeg zelfs een beurs aangeboden om daarna een maand lang in Perugia te studeren, een geweldige ervaring in één van mijn favoriete gebieden! Inmiddels eet, spreek en leef ik op z’n Italiaans en zou deze leefwijze niet meer terug kunnen veranderen :)

Hoe kwam ik bij VesuvioTour terecht?

Om een lang verhaal kort te houden: ik was op zoek naar iets waarin ik mijn passie kon gebruiken, iets waarin ik me gelukkig zou voelen. Na lang zoeken vond ik uiteindelijk VesuvioTour waar ik mijn kennis van de Italiaanse taal & cultuur kon gebruiken. Door hier te werken heb ik nog veel meer over het land geleerd, wat het natuurlijk nóg leuker en interessanter maakt voor mij, maar ook voor mijn klanten, omdat ik deze kennis weer met veel plezier kan gebruiken in mijn werk.

Ik help jullie graag om een fantastische reis naar Italië te organiseren!

Lees meer

Saskia Balmaekers

Blogger, schrijver

Saskia Balmaekers (1980) raakte na haar eerste kennismaking met Italië – in Rome – helemaal verslingerd aan het land, de geuren, het heerlijke eten, de druk gebarende mensen en de taal… Vanuit Rome begon ze ook de rest van Italië te verkennen, van Napels en de Amalfikust in het zuiden tot Milaan en Venetië in het noorden.

Ook de Italiaanse taal kende al snel geen geheimen meer voor Saskia. Na een intensieve zomerstudie in Florence volgde ze allerlei cursussen bij het Istituto Italiano di Cultura in Amsterdam en aan de talenschool Leonardo da Vinci in Siena.

Saskia wil zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van al dat moois (en lekkers) in Italië. Sinds 1 februari 2010 bericht ze daarom dagelijks via Ciaotutti.nl over haar Italiaanse belevenissen. Daarnaast schrijft ze boeken en e-books over Italië. Zo gaat de Italiaanse passie hopelijk ook in Nederland wat meer leven, en wordt het la dolce vita-gevoel straks ook hier een tweede natuur!

Lees meer

Sasha Kalashnikova

Fotograaf

Ik ben een professioneel fotograaf in Amsterdam. Toen ik Gianluca voor het eerst had ontmoet, vertelde hij me over zijn duurzame project en dat maakte me erg nieuwsgierig.

Een paar jaar later, stelde hij me voor om naar Italië af te reizen en daar de accommodaties te fotograferen. Ik was verbaasd over de huizen die ze hebben omgetoverd tot prachtige hotels en dat Italië zo rijk is aan kunst en geschiedenis!
Ik kijk uit naar mijn volgende trip, dit keer naar Spanje ☺

Lees meer

Debora

Business Development Manager

Ciao a tutti, mijn naam is Debora, ik ben Italiaans. Ik heb veel verschillende banen in mijn leven gedaan... Waarom? Omdat het leven uniek is en het is jammer om je te concentreren op slechts één passie of op één land. Dat is waarom ik in 2017 naar Amsterdam was verhuisd, omdat ik de kans had, dus ik deed het gewoon! :) Ik sloot me aan bij dit fantastische bedrijf "VesuvioTour" als Account Manager, het was een geweldig en vreugdevol avontuur dat mijn twee favoriete onderwerpen reizen en klantenbeheer combineerde.
Verder voed ik mezelf door ervaringen te kiezen die een pluspunt zijn voor mijn leven, om van tijd tot tijd een betere versie van mezelf te worden. Dus verspil geen tijd meer en kom naar VesuvioTour... zeker de beste keuze!

Carlo Campinoti

Web Developer

De samenwerking start in 2010, wanneer Gianluca in TNX, met hun tienjarige ervaring in het beheer van de toeristische portalen, de juiste partner ziet om vesuviotour.nl te evolueren van een eenvoudige informatieve site naar een geïntegreerd systeem voor het beheer van aanvragen en reserveringen. Gianluca's ervaring in het veld en de technische mogelijkheden van TNX hebben geleid tot de creatie van een unieke software, die het mogelijk maakt om de verzoeken van klanten snel en volledig te beheren. Het management voedt zich elke dag met nieuwe ideeën en brainstormt voor een continue evolutie die niet opzettelijk lijkt te stoppen!

Stefano Selvi

UX Designer

Part of tnx.it staff, growing with Vesuviotour since 2018

Erica Cantamessa

Stagiaire Hotel acquisition

Hoi! Ik ben Erica, Ik ben Erica en ik woon in een dorpje genaamd Govone, in Piemonte, Italië.

Ik studeer binnenkort af aan het Institute of Marketing and Tourism in Bra, Piemonte.

Ik geniet van reizen en het ontdekken van nieuwe landen omdat ik denk dat het een goede manier is om nieuwe culturen te ontmoeten, iets nieuws te leren en mijn persoonlijkheid te verrijken.

Tijdens mijn laatste studiejaar ben ik als stagiaire bij Vesuvio Tour gaan werken. Ik heb gezorgd voor de toevoeging van een nieuwe toeristische bestemming, de Piemonte, en ik heb andere activiteiten ondernomen om collega's te ondersteunen.

Ik ben erg enthousiast om de schoonheid van het gebied waar ik woon bekend te maken aan mijn collega's en ik kijk ernaar uit om de accommodaties te bezoeken die al aanwezig zijn in het netwerk van Vesuvio Tour: Van charmante hotels tot aan authentieke B&B, wat een droom!

Lees meer

Paola Bergamasco

Hotels Acquisitions, Contract manager

Hallo, ik ben Paola. Ik hou van hedendaagse kunst, lekker eten, reizen, fotograferen en Sicilië.
Ik heb altijd veel gereisd omdat elk lid van mijn familie op een andere plek woont.

Voordat ik bij VesuvioTour ging werken, werkte ik jarenlang in de communicatie voor bedrijven in zeer verschillende sectoren. VesuvioTour fascineerde me meteen: zoeken naar, vinden van unieke en zeldzame hotels en accommodaties, verhalen van plaatsen lezen, foto's bewonderen en uiteindelijk de perfecte vakantie maken: ik ben de "scout" van hotels, ik probeer pareltjes te vinden buiten het massatoerisme van toetreden tot het netwerk, om onze klanten een fantastische ervaring te bezorgen.
Lees meer

Personeel Gezocht

We zoeken naar:

 • Een enthousiaste verkoopmedewerk(st)er met kennis van pakketreizen en aanvullende diensten. Je bent commercieel en servicegericht en goed in staat de wensen van de klant te vertalen naar een passend aanbod met een cross & up sell.
 • Ben jij die reisbureaumedewerker die de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen binnen ons nieuwe online merk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Administratieve afhandeling en telefonische verkoop van online pakketreizen inclusief vluchten, autohuur, accommodatie en verzekeringen. Je brengt offertes volgens onze uniforme werkwijze uit.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen waarbij je klanten kunt enthousiasmeren en aan je binden.

Wie ben jij?

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Spaanse en de Italiaanse taal in woord en geschrift en goede kennis van de land (Italië)
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij Reisbureau of Tour Operator
 • Je hebt ervaring met de verkoop van pakketreizen
 • Je bent flexibel om (op indeling) avonden, zaterdagen, zon- en feestdagen te werken

Wat wij jou bieden:

 • Een part time functie (24/32 uur per week) met een marktconform salaris
 • Uitdagende werkzaamheden met ruimte voor eigen initiatief
 • Werken in een inspirerende, succesvolle en groeiende online organisatie

Neem contact met ons op! info@vesuviotour.com


============================================================================================

Lees meer