HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Het project van VesuvioTour

Het project van VesuvioTour is begonnen in de Baai van Napels (vanwaar deze naam), gezegend door de mediterrane zon en, in mijn ogen nog steeds de mooiste plek waar, binnen een paar kilometers, prachtig landschap omringd door het diepblauwe van de zee, waanzinnig archeologisch erfgoed, uitstekend eten en warm weer samenkomen.

Maar de wereld is ons speelveld toch? Dus begon ik te zoeken naar nieuwe bestemmingen volgens mijn filosofie van toerisme: ik geloof in een terugkeer naar authenticiteit en tradities tegen onpersoonlijke, drukke hotels en massatoerisme. We hebben een time-out nodig van de snelheid en de stress van ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er veel geweldige en unieke accommodaties met charme beschikbaar! Ons doel is om er zoveel mogelijk te vinden dat we kunnen voorstellen aan onze gasten. Last but not least, hartelijk dank aan het team van VesuvioTour: zonder jullie passie en inzet zou VesuvioTour niet hetzelfde zijn!

“Wij hebben persoonlijk de accommodaties bezocht en alleen die accommodaties geselecteerd die voldeden aan de eisen van duurzaamheid en ecotoerisme. Dat houdt in: omringd door de natuur, ontstaan uit reeds bestaande gerestaureerde gebouwen en met een biologische voedselproductie. Elke accommodatie is uitgekozen vanwege z’n hoge kwaliteitsstandaard, een prettige ontvangst, de strategische positie en de juiste prijs-kwaliteit verhouding.”

Gianluca Pesenti Campagnoni

Eigenaar, contract manager

Ik ben afgestudeerd in sociologie en mijn passies zijn schrijven en reizen. Mijn ervaring is dat je geestelijk kunt groeien door nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe gebieden te doorkruisen en door in contact te komen met bijzondere mensen. Dàt is de bedoeling van een reis.

Ik geloof dat het nog steeds mogelijk is om authentieke plekken te vinden waar tradities deel gaan uitmaken van een reis, kleine met de hand geplukte accommodaties met charmante decoraties, beheerd door vriendelijke eigenaren, gelegen op een perfecte locatie, wat onze reis zo speciaal maakt. Mijn motto: hoe kleiner hoe beter!

Stuur me een bericht als je meer wilt weten of met ons wilt werken: gianluca@vesuviotour.com
Lees meer

Duygu

Bookings Consultant and Manager of Operation

Ciao!
Mijn naam is Duygu en sinds een aantal jaren werk ik bij VesuvioTour. Vol enthousiasme adviseer en organiseer ik vakanties naar Italië, het land van mijn dromen, mijn grootste liefde! Dit doe ik door al mijn passie in mijn werk te stoppen.

Hoe is mijn passie voor Italië ontstaan?

Moeilijk te verwoorden. Ik heb altijd al naar Italië willen gaan en de eerste keer dat ik er kwam voelde ik me meteen thuis, alsof ik er al eerder geweest was. Het licht, de kleuren en de geuren vormen samen een bepaalde sfeer waarin ik me thuis voel.

Na mijn tweede bezoek aan Italië had ik besloten om de taal te leren en heb een jaar lang cursussen gevolgd van verschillende niveaus. Ik pakte de taal moeiteloos op en kreeg zelfs een beurs aangeboden om daarna een maand lang in Perugia te studeren, een geweldige ervaring in één van mijn favoriete gebieden! Inmiddels eet, spreek en leef ik op z’n Italiaans en zou deze leefwijze niet meer terug kunnen veranderen :)

Hoe kwam ik bij VesuvioTour terecht?

Om een lang verhaal kort te houden: ik was op zoek naar iets waarin ik mijn passie kon gebruiken, iets waarin ik me gelukkig zou voelen. Na lang zoeken vond ik uiteindelijk VesuvioTour waar ik mijn kennis van de Italiaanse taal & cultuur kon gebruiken. Door hier te werken heb ik nog veel meer over het land geleerd, wat het natuurlijk nóg leuker en interessanter maakt voor mij, maar ook voor mijn klanten, omdat ik deze kennis weer met veel plezier kan gebruiken in mijn werk.

Ik help jullie graag om een fantastische reis naar Italië te organiseren!

Lees meer

Jaleesa

Junior Account Manager, Verkoopmedewerker

Hola a todos! Ik ben Jaleesa Latupeirissa en ik heb een passie voor Spanje. Samen zijn wij bezig om uit te breiden naar dit prachtige land waar de zon altijd schijnt. Ik heb op verschillende plekken in Spanje gewoond en gewerkt en ik ben verliefd geworden op het land, de mensen en het eten! De passie die ik voor Spanje voel, wil ik overbrengen aan onze gasten. Een authentieke reis vol cultuur, gastronomie en natuur is wat je in Spanje en in de reizen van Vesuvio Tour goed terug kunt vinden.

Elke week genoot ik van een vino tinto en een tapasje hier en daar, maar natuurlijk ook van de lieve mensen en de kunst die het land zo rijk maken. De passie die ik voor Spanje voel, wil ik overbrengen aan onze gasten. Een authentieke reis vol cultuur, gastronomie en natuur is wat je in Spanje en in de reizen van Vesuvio Tour goed terug kunt vinden. Een vakantie ver weg van het massatoerisme is voor mij emotie, educatie en euforie.

Lees meer

Saskia Balmaekers

Blogger, schrijver

Saskia Balmaekers (1980) raakte na haar eerste kennismaking met Italië – in Rome – helemaal verslingerd aan het land, de geuren, het heerlijke eten, de druk gebarende mensen en de taal… Vanuit Rome begon ze ook de rest van Italië te verkennen, van Napels en de Amalfikust in het zuiden tot Milaan en Venetië in het noorden.

Ook de Italiaanse taal kende al snel geen geheimen meer voor Saskia. Na een intensieve zomerstudie in Florence volgde ze allerlei cursussen bij het Istituto Italiano di Cultura in Amsterdam en aan de talenschool Leonardo da Vinci in Siena.

Saskia wil zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van al dat moois (en lekkers) in Italië. Sinds 1 februari 2010 bericht ze daarom dagelijks via Ciaotutti.nl over haar Italiaanse belevenissen. Daarnaast schrijft ze boeken en e-books over Italië. Zo gaat de Italiaanse passie hopelijk ook in Nederland wat meer leven, en wordt het la dolce vita-gevoel straks ook hier een tweede natuur!

Lees meer

Sasha Kalashnikova

Fotograaf

Ik ben een professioneel fotograaf in Amsterdam. Toen ik Gianluca voor het eerst had ontmoet, vertelde hij me over zijn duurzame project en dat maakte me erg nieuwsgierig.

Een paar jaar later, stelde hij me voor om naar Italië af te reizen en daar de accommodaties te fotograferen. Ik was verbaasd over de huizen die ze hebben omgetoverd tot prachtige hotels en dat Italië zo rijk is aan kunst en geschiedenis!
Ik kijk uit naar mijn volgende trip, dit keer naar Spanje ☺

Lees meer

Debora

Business Development Manager

Ciao a tutti, mijn naam is Debora, ik ben Italiaans. Ik heb veel verschillende banen in mijn leven gedaan... Waarom? Omdat het leven uniek is en het is jammer om je te concentreren op slechts één passie of op één land. Dat is waarom ik in 2017 naar Amsterdam was verhuisd, omdat ik de kans had, dus ik deed het gewoon! :) Ik sloot me aan bij dit fantastische bedrijf "VesuvioTour" als Account Manager, het was een geweldig en vreugdevol avontuur dat mijn twee favoriete onderwerpen reizen en klantenbeheer combineerde.
Verder voed ik mezelf door ervaringen te kiezen die een pluspunt zijn voor mijn leven, om van tijd tot tijd een betere versie van mezelf te worden. Dus verspil geen tijd meer en kom naar VesuvioTour... zeker de beste keuze!

Carlo Campinoti

Web Developer

De samenwerking start in 2010, wanneer Gianluca in TNX, met hun tienjarige ervaring in het beheer van de toeristische portalen, de juiste partner ziet om vesuviotour.nl te evolueren van een eenvoudige informatieve site naar een geïntegreerd systeem voor het beheer van aanvragen en reserveringen. Gianluca's ervaring in het veld en de technische mogelijkheden van TNX hebben geleid tot de creatie van een unieke software, die het mogelijk maakt om de verzoeken van klanten snel en volledig te beheren. Het management voedt zich elke dag met nieuwe ideeën en brainstormt voor een continue evolutie die niet opzettelijk lijkt te stoppen!

Stefano Selvi

UX Designer

Part of tnx.it staff, growing with Vesuviotour since 2018

Enrico Ferretti

Marketing Guru

Enrico Ferretti is een oude marketeer met meer dan 15 jaar ervaring in reizen en gastvrijheid. Hij is spreker en docent voor de belangrijkste evenementen en webmarketingcursussen in Italië.
.
Hij is CEO en oprichter van Secret Key Web Agency (www.secretkey.it), sinds 2011 actief digitaal bureau, gespecialiseerd in strategieën en consultancy van webmarketing op het gebied van prestaties, op het gebied van lead generation en eCommerce.
Het voortdurend groeiende agentschap bestaat momenteel uit een team van 15 senior professionals met ervaring om te verkopen, opgedaan bij meer dan 200 klanten die actief zijn in zeer competitieve sectoren zoals reizen, mode, financiën, eten, franchising, gericht op B2B- en B2C-klanten.
Sinds 2017 werkt hij als een externe consultant voor Vesuvio Tour als een online marketingmanager, die het bedrijf begeleidt in een diepgaand digitaal transformatieproces, met als doel het verbeteren van klant-reisprestaties.
Lees meer

Personeel Gezocht


Social Media expert


Wie ben jij?
  • Gepassioneerde mensen die lid willen worden van ons jonge team @
  • Een enthousiaste Social Media verslaafde, nerds zijn welkom!

Wat ga je doen?
  • Beheer onze nieuwsbrieven en social media-marketing, volgens een specifieke tijdlijn, die maandelijks bestaat uit aspecten als seizoensinvloeden (producten en aanbiedingen gerelateerd aan de periode met relatieve creativiteit), maar ook promoties zoals vroege boekingen, flash-verkoop, enz. .
  • Instagram
  • Facebook

Talen:
  • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels

Wat bieden wij u:
  • Een parttime baan (5/10 uur per week) met een competitief salaris
  • Uitdagend werk met ruimte voor initiatief, werkend in een inspirerende, succesvolle en groeiende online organisatie

Neem contact met ons op en stuur uw CV naar: info@vesuviotour.com
Lees meer