HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Ontdek de geheimen van de Napolitaanse keuken - Kookles Sorrento

Omschrijving

Hallo! Ik ben Chef Carmen, een gepassioneerde kokkin sinds mijn tienerjaren, uw chef-kok bij La cucina del Gusto.

Tijdens mijn lessen, zult u de geheimen van de voorbereiding van de typische Zuid-Italiaanse en Sorrentijnse gerechten leren kennen zoals gnocchi, gevulde inktvis in Napolitaanse stijl en artisjokken.

Als u besluit om een van mijn unieke kooklessen te boeken, zullen we veel tijd besteden samen. Koken is voor mij een echte passie, een manier om samen tijd door te brengen en mij de gelukkige tijden te herinneren met mijn moeder in de keuken, toen ik haar hielp om het diner te bereiden. Bedankt Mamma Titina!

Onze kookschool in Sorrento biedt kooklessen, gecombineerd met vakantie programma's in heel Sorrento en Amalfikust met Vesuvio Tour.

Alle lessen zijn speciaal ontworpen om u te helpen snel en gemakkelijk de geheimen van de verschillende gerechten te leren, met inbegrip van de geheimen voor het bereiden van authentieke Napolitaanse specialiteiten, zodat u, eenmaal weer thuis, in staat zult zijn om de voorbereiding van het gerecht gemakkelijk te herhalen en te zorgen voor een geweldig diner dat je vrienden zal verbazen.

Elke kookcursus duurt ongeveer 2 uur en wordt gevolgd door een lunch of diner op basis van het onderwerp van de les. Over het algemeen zijn de menu's samengesteld uit: antipasto, verse pasta, vis of vlees en nagerecht.

De maaltijden worden begeleid door passende wijnen en mineraalwater.

Kom en geniet van het koken in Sorrento als een lokale inwoner!Menukeuze

• gnocchi & pizza euro 60
• 2 gerechten klasse euro 60,0
• 3 gerechten klasse euro 80,00
• 4 gerechten klasse euro 100,00

prijzen zijn per persoon per klasse voor een minimum van 2 personen inbegrepen van:

• Handen op verse pasta maken
• Voorgerecht, hoofdgerecht of dessert maken over uw menukeuze
• Prosecco, wijn en limoncello
• Recepten

"Een aanrader tijdens je verblijf in Sorrento! Niet te missen een perfecte ervaring met de eigenaar, chef-kok Carmen, terwijl ze je meeneemt in een Napolitaanse kookervaring dat alles verslaat. Als je haar kookschool binnenloopt word je begroet door een echte gastvrouw met een verbazingwekkende persoonlijkheid die je enthousiast zal maken om te leren en te luisteren naar haar verhaal. De setting is ultra modern. Aandacht besteedt aan de details ...... ongelooflijk! Een ware kunstenaar in alle aspecten. Je moet haar verzoeken om instructies te geven voor het koken van haar gebakken zeebaars met dribbels van haar zelfgemaakte tomatensaus. Wat je hier leert, kun je mee terugnemen naar je eigen keuken! Het is een absolute perfecto dag!"
door: Patti, oktober 2015


Leeftijd
* Agree to the Privacy Policy