HomeAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wij

Algemene informatie

-----

Boeking

Het volledige overzicht van de reisvoorwaarden (download) van VesuvioTour BV kunt u in PDF-format downloaden van onze site.

Het reserveren van een vakantie met VesuvioTour.nl is eenvoudig, veilig en betrouwbaar waarbij u kunt betalen op de volgende manieren:

1) U krijgt na de boeking van ons een link van Secure Payment voor het betalen via Ideal (kosteloos) of PayPal en Credit Kaart (Visa, Mastercard, Amex, etc.) (3,8% fee)

2) U maakt het geld over via bankoverschrijving


Hierbij onze bankgegevens voor uw aanbetaling/betaling via bankoverschrijving
:

Rekeningnummer (ABN Amro): 558 3201 04

Naam: VesuvioTour BV

IBAN: NL13 ABNA 0558 3201 04

BIC: ABNANL2A

Plaats: Amsterdam

Beschrijving: Boekingsnr ...Samenvatting:

  • VesuvioTour.nl staat geregistreerd bij de KvK in Amsterdam (nummer 56542801) en bij ENIT als Touroperator Ecotoerisme. VesuvioTour.nl is ontstaan als touroperator waar de klant centraal staat: voor ons is het persoonlijk contact essentieel. De tours worden op maat gemaakt, waarbij wordt uitgegaan van de wensen van iedere reiziger. Via telefoon, skype en e-mail is het eenvoudig om samen het beste toeristische pad vorm te geven.
    VesuvioTour BV is aangesloten bij SGR (lidnummer 3629)
  • Zodra u een tour heeft geboekt, is het noodzakelijk om binnen 2 dagen een aanbetaling te doen van 30% van de totale reissom om de accommodatie te kunnen reserveren. De resterende 70% moet worden betaald uiterlijk 2 maanden voor de vertrekdatum. Indien de boeking binnen 2 maanden voor aankomstdatum plaats vindt, moet het totaalbedrag binnen 2 dagen na de factuurdatum betaald worden.
  • Houdt er rekening mee dat: Zodra vliegtickets geboekt zijn via VesuvioTour BV, is VesuvioTour BV niet aansprakelijk als er sprake is van vertraging, annulering, of andere problemen rondom de vlucht. Het eventuele probleem wordt direct door de vliegmaatschappij zelf behandeld. Een eventuele prijsverhoging van de vliegtickets zal vóór de boeking van de vliegtickets, aan de klant doorberekend worden. Daarom vragen we u om de betaling binnen 2 dagen in orde te maken, om extra kosten te voorkomen. In iedere geval wordt een eventuele prijsverhoging van de vliegtickets aan de klant doorberekend. Als de klant het er niet mee eens is, wordt de boeking geannuleerd.

-----

Verzekering

Nederland: annuleringsverzekering af bij Allianz Global Assistance Verzekering, onze zakelijke partner, of Reisverzekering.-----

Annulering

Bij annulering is de reiziger de volgende bedragen verschuldigd:

  • tot 2 maanden voor de vertrekdatum: gratis annulering (m.u.v. eventuele vlucht)
  • tussen 2 en 1 maand voor de vertrekdatum: 50% van de reissom
  • tussen 1 maand en 2 weken voor de vertrekdatum: 90% van de reissom
  • 2 weken voor de vertrekdatum: 100% van de reissom