HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Wijn & Eten Rondreis Catalonië

vanaf: €350 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

We hebben Priorat en het gebied van Penedes, in de buurt van Barcelona, gekozen voor onze wijnreis, simpelweg omdat ze geweldig zijn en hun lokale wijn uitstekend is! De combinatie tussen deze twee mooie plekken zorgt ervoor dat je een heel andere vakantie in Catalonië kunt doorbrengen, je kunt Barcelona natuurlijk nog steeds gemakkelijk met de auto bereiken, maar deze tour is gemaakt om de regio van de kleine dorpjes en hun traditie, rust en vredige omgeving te ontdekken. Ideaal voor stellen!


1

B&B Wine and Cooking Penedès, Barcelona3 nachten

B&B Wine & Cooking is een 400 jaar oude Catalaanse boerderij die volledig is gerenoveerd. Het is omgeven door wijngaarden waardoor je een prachtig uitzicht hebt vanaf het huis en de tuin. Penedès is een van Spanje's belangrijkste productiegebieden van Wijn en Cava. Het geweldige uitzicht over de wijngaarden en het zonnige weer maakt B&B Wine & Cooking de perfecte plek om de beste wijn, Cava en lokale producten uit te proberen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Clos Figueras, Priorat - Tarragona4 nachten

Clos Figueras is gelegen in de regio Priorat, in de buurt van de oude stad Tarragona. De wijngaarden bestaan al langer dan 2000 jaar. In het restaurant kan je heerlijk eten en de wijnen zijn natuurlijk van hun eigen bodega. U kunt genieten van een glas wijn in hun restaurant of in de mooie tuin, waar u tapas en andere gerechten van het menu kunt proberen, allemaal gemaakt van seizoensgebonden, biologische en lokale producten. Patés en vleeswaren van de lokale dorpen, salades en groenten uit eigen tuin en lokale varkensworst, biologisch lamsvlees en lokaal gebak.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 350 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 440 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 535 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).