HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X
icona fly and drive

Noord Portugal

Fly & Drive naar Noord Portugal

Haal je huurauto op van het vliegveld in Porto en begin je reis onderweg terwijl je de noordelijke schoonheid van Portugal ontdekt tijdens onze Fly and Drive-vakantie. Ontdek de beste selectie charmante B&B's en authentieke hotels voor je verblijf. Noord-Portugal biedt veel dingen om te ontdekken, van een wijntour in de Douro-vallei, speciaal gemaakt voor wijn- en natuurliefhebbers; tot een grand tour die populaire steden combineert met culturele bezienswaardigheden zoals Porto, Braga en Coimbra. Je zult ook verliefd worden op het historische erfgoed van Vila Real, Guimarães, Lamego en Amarante. Als je genoeg hebt van het verkennen van culturele bezienswaardigheden en bergachtige heuvels, kun je altijd de prachtige kust van Porto of Viana do Castelo bereiken om te zwemmen. Het is tijd om wat Port te drinken en plezier te hebben!

We hebben de volgende rondreizen in Noord Portugal georganiseerd:

  • Fly Drive Wine Tour in het hart van de Douro-vallei: 7 nachten
  • Fly Drive Grand Tour Best of Portugal: Porto, Coimbra, Braga en Douro Valley: 14 nachten
  • Fly Drive Charmante B&B's Portugal: Douro-vallei, Porto en Coimbra: 9 nachten

Wij van VesuvioTour vragen slechts 20 euro om een onvergetelijke vakantie voor u samen te stellen, door de beste accommodaties te selecteren, de meest betrouwbare huurauto altijd met volledige verzekering en de goedkoopste vlucht naar uw bestemming.

U kunt altijd uw eigen droomvakantie creëren en interessante excursies of authentieke ervaringen toevoegen zonder extra kosten via onze online boeking.