HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X
icona fly and drive

Azores

Fly & Drive naar Azores

Een van de beste Fly and Drive-bestemmingen in Portugal om te bezoeken zijn zonder twijfel de Azoren-eilanden! Deze unieke archipel bestaat uit negen eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan en weerspiegelt de ware "Slow-Travel" -geest met veel dingen om te ontdekken. Stap weg van het massatoerisme en plan uw dagelijkse uitstapjes van het ene eiland naar het andere, want elk is uniek en betoverend met zijn ruige natuurlijke omgeving. Moeder natuur heeft hier nog steeds de leiding, waardoor de Azoren-eilanden een perfecte traktatie zijn voor avontuurlijke zielen die naast zonnebaden ook van spannende buitenactiviteiten houden. Het is ook een oase van rust voor stellen en gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie. Ontdek waarom São Miguel de bijnaam "Het Groene Eiland" heeft of hoe de traditionele maaltijd bereid in een vulkaan smaakt!

We hebben de volgende tours op de Azoren-eilanden georganiseerd:
  • 7 nachten luxe op de betoverende Azoren-eilanden

Wij van VesuvioTour vragen slechts 20 euro om een onvergetelijke vakantie voor u samen te stellen, door de beste accommodaties te selecteren, de meest betrouwbare huurauto altijd met volledige verzekering en de goedkoopste vlucht naar uw bestemming.

U kunt altijd uw eigen droomvakantie creëren en interessante excursies of authentieke ervaringen toevoegen zonder extra kosten via onze online boeking.

Een sprong naar de hemel

7 nachten vanaf: €210 p.p. Info & booking