HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X
icona fly and drive

Istrië en Centraal Kroatië

Centraal-Kroatië is een uitstekend startpunt om verliefd te worden op haar eigenaardigheden. De hoofdstad ademt cultuur en stedelijke kunst met de talloze festivals en evenementen. De groene paden die vanuit Zagreb trekken en door de centrale regio van het land slingeren, leiden naar betoverende locaties zoals de Plitvicemeren en het Dubovac-kasteel.

Centraal-Kroatië is een land met brede velden en ronde heuvels met wijngaarden, maar het is vooral rijk aan gastvrije mensen.

Istrië is een hartvormig schiereiland in het noordwesten van Kroatië, waar de heuvels vol truffels zitten en de kust lijkt te sprankelen. Istrië wordt door velen beschouwd als het Toscane van het nieuwe millennium - het eten wordt beïnvloed door het nabijgelegen Venetië (Italië controleerde het gebied tot 1947), de olijfgaarden in het binnenland produceren bekroonde oliën en dragen bij aan de bereiding van authentiek en kostbaar voedsel. Een deel van de charme van Istrië is het vermogen om twee of zelfs drie afzonderlijke vakanties aan te bieden, vaak op dezelfde dag.

We hebben 3 rondreizen georganiseerd in Istrië en Centraal Kroatië:

  • Fly & Drive in Istrië, Plitvicemeren en Zagreb voor 9 nachten authentieke ervaring
  • Wijnreis naar Istrië en Zagreb voor 9 nachten
  • 7 nachten charmante rondreizen Kroatië: Istrië en Zagreb

Wij van VesuvioTour vragen slechts 20 euro om een onvergetelijke vakantie voor u samen te stellen, door de beste accommodaties te selecteren, de meest betrouwbare huurauto altijd met volledige verzekering en de goedkoopste vlucht naar uw bestemming.

U kunt altijd uw eigen droomvakantie creëren en interessante excursies of authentieke ervaringen toevoegen zonder extra kosten via onze online boeking.