HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X
icona fly and drive

Veneto

Fly & Drive Naar Veneto

De Fly & Drive in Veneto is ideaal voor natuur- en wijnliefhebbers. Veneto is een regio met een gevarieerd natuurlijk landschap: van de kuststrook met uitzicht op de Adriatische Zee tot de uniforme Veneto-Friuli-vlakte, die vervolgens oprijst in de twaalf heuvels van de Euganean- en de Berici-heuvels, tot aan de Alpen. Een regio die beroemd is om zijn prestigieuze wijnen zoals Valpolicella, Soave en Prosecco. Ook een uitstekende keuze voor liefhebbers van fietstochten of wandelingen langs natuurpaden. Een bestemming om zonder vertraging te kiezen om te verdwalen in de kanalen van het fascinerende Venetië tussen de eilanden Torcello, Murano en Burano, of om de oostkust van het Gardameer te verkennen. Je kunt zelfs een boottocht doen langs de Brenta en de Palladiaanse villa's bewonderen. Als laatste, maar zeker niet het minste, kun je het prachtige Verona verkennen met de beroemde Arena, waar je met een beetje geluk mee kunt doen aan een fantastisch openluchtconcert. Verona is natuurlijk ook beroemd dankzij Shakespeare, waar de Romeo & Juliet-opera zich afspeelde en waar het graf van Juliet te vinden is. Kortom, verspil geen tijd meer aan het fantaseren over deze plaatsen, maak van je droom werkelijkheid en boek nu een van onze fantastische tours in zo'n geweldige regio om ontdekt te worden!

Wij van VesuvioTour vragen slechts 20 euro om een onvergetelijke vakantie voor u samen te stellen, door de beste accommodaties te selecteren, de meest betrouwbare huurauto altijd met volledige verzekering en de goedkoopste vlucht naar uw bestemming.

U kunt altijd uw eigen droomvakantie creëren en interessante excursies of authentieke ervaringen toevoegen zonder extra kosten via onze online boeking.