HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X
icona fly and drive

Italië

Fly&Drive naar Italië

Reis met ons mee naar Italië! Dit land biedt nog ongerepte natuur, diepe cultuur en authentieke tradities. Rijdend over de wegen van Italië, van de wijngaard van prosecco en Venetië in Veneto naar de regio van Alba op zoek naar truffels in Piemonte; naar het immense Rome en het vredige Umbrië naar de heuvels van Toscane die aankomen in de prachtige Baai van Napels, de prachtige Amalfikust die de Trulli in Apulië bereikt, en dan de veerboot nemen naar Sicilië, een ongelooflijke natie apart...
Bij ons zult u ook de onontdekte regio's ontdekken, en bezienswaardigheden die absoluut een bezoek waard zijn, zoals Basilicata en Molise, of Sardinië dat tegenwoordig veel toeristen trekt, niet alleen vanwege de geweldige stranden.
Het is een onvergetelijke ervaring die je minstens één keer in je leven moet doen!

Wij van VesuvioTour vragen slechts 20 euro om een onvergetelijke vakantie voor u samen te stellen, door de beste accommodaties te selecteren, de meest betrouwbare huurauto altijd met volledige verzekering en de goedkoopste vlucht naar uw bestemming.

U kunt altijd uw eigen droomvakantie creëren en interessante excursies of authentieke ervaringen toevoegen zonder extra kosten via onze online boeking.