HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Rondreis door de kust van Montenegro: Kotor en Sveti Stefan

vanaf: €335 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Onze eerste Fly Drive in Montenegro! Na verschillende reizen hebben we een 7-daagse reis gemaakt langs de kustlijn met haar Venetiaanse dorpen zoals Budva, Herceg Novi, Sveti Stefan en Petrovac. Maar er is ook een andere kustlijn die dit land zo bijzonder maakt: de baai van Kotor! De zee is kilometers lang het land binnengesprongen en heeft imposante fjorden gecreëerd, waar kleine dorpjes letterlijk op het water liggen: Kotor, werelderfgoed door Unesco; en Perast, klein dorp met behoud van authenticiteit en charme van de voorgaande eeuwen.

1

Hotel Riva 4 nachten

Riva Hotel ligt in een van de mooiste dorpen van Montenegro: Petrovac. Het hotel ligt direct aan de helderblauwe Adriatische zee, dus direct aan het strand in het centrum van de promenade van Petrovac en beschikt over kamers met een prachtig uitzicht op zee.

Of u nu een familievakantie of een romantisch uitje nodig heeft, verwen uzelf met luxe accommodatie in een 4 * hotel en geniet van alle voorzieningen zoals: gratis draadloos internet, 2 presidentiële suites, strand, lobbybar en een à-la-carterestaurant met een fantastisch uitzicht op twee eilandjes vlak voor Petrovac, "Katič" en "Sveta Neđelja".

Alle kamers zijn elegant ingerichte en uitgerust met alle voorzieningen die vereist zijn door de hoge normen van hotelmanagement. Luxe ruimte, gastvrijheid van onze medewerkers en de nabijheid van de natuur maken uw vakantie onvergetelijk.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Vila Perast3 nachten

Toen Vila Perast werd gesticht, was het slechts een schaduw van zijn vroegere zelf - deel van het verlaten Hotel Fjord (dat nog steeds in een vervallen staat in Kotor ligt). Het plafond in de kamers was ingestort, de verf was aan het afbladderen van de muren en een smerig betonnen oppervlak bedekte de vloeren. De elektrische draden waren te oud en versleten om te worden vertrouwd. Gaandeweg, toen meerdere lagen oude en onbuigzame verf weg werden geschraapt en parket werd opgetrokken, kon de grootse oude Vila weer ademen. De moderne en aangename interieurdetails van deze Vila zijn een mix van steen en hout. Het is een hotel in Mali met de warmte en charme van een bed-and-breakfast. Het is een hemel van rust, gevangen ergens tussen de zee en de lucht. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) Vanaf 335 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 410 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 495 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).