HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Rondreis 10 dagen Montenegro kust en Scutari meer

vanaf: €495 p.p.

Aantal nachten: 10

Omschrijving

Een 10-daagse Fly Drive in Montenegro om drie leuke dorpjes te bezoeken en een betere blik op dit liefdesland en zijn traditie te hebben. In 10 dagen verken je de kust vanuit Petrovac en de mooiste Venetiaanse dorpjes zoals Budva, Herceg Novi en natuurlijk Sveti Stefan. Dan drie dagen aan het meer van Scutari, zo'n geweldige plek, omringd door wijnmakerij en de zoete heuvels, de ongerepte natuur zal je verbazen, we adviseren alle mogelijke buiten activiteiten omdat het weer in Montenegro meer dan 300 dagen zon per jaar heeft: trekking, vissen, zwemmen of gewoon wandelen langs de oever van het meer ...
Laatste stop in Perast, waar je in dit kleine dorpje in een sprookje zult verblijven: alleen auto's van de bewoners zijn toegestaan en alle huizen kijken uit op het kanaal waar de zee kilometers lang het land is binnengelopen, waardoor de imposante fjorden zijn ontstaan die naar Kotor, werelderfgoed door Unesco.

1

Villa Edelweiss - Sveti Stefan 3 nachten

Het belangrijkste gebouw aan het water van het palazzo-complex werd aan het begin van de 17e eeuw gebouwd door kapitein Marko Tomov Radimir, in de tijd dat Kotor en zijn omgeving onderdeel waren van de Republiek Venetië (1420-1797). De invloed van de Italiaanse architectuur is duidelijk. Vooral opvallend is het balkon aan de voorgevel en is een van de mooiste in Boka. Drie atlantes die het balkon ondersteunden, zijn gemaakt door dezelfde onbekende artiest die altaar maakte op het eiland Gospa od Skrpjela (Madonna dello Scarpello) tegenover Perast. Tegenwoordig is deze plaats opgenomen in een beeldhouwlijst met gebouwen van bijzonder architectonisch of historisch belang.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Eco Resort Cermeniza 2 nachten

Eco Resort Cermeniza ligt op een van de meest schilderachtige plekken in Montenegro met een panoramisch uitzicht op het Nationaal park Skadar-meer. Het resort is verdeeld in 6 prachtige villa's, met een perfect gepositioneerd zwembad, een amusementsgebied en gratis parkeergelegenheid voor alle gasten. In het gebied met een oppervlakte van 5000 m² kunnen de toeristen ook genieten van de tweehonderd jaar oude wijngaarden en wijnproeverijen in de rustieke wijnkelder. Het resort is een ideaal lanceerplatform voor het verkennen van de prachtige omgeving of gewoon ontspannen bij het zwembad met een glas van zelfgemaakte wijn.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Palazzo Radomiri 3 nachten

Het belangrijkste gebouw aan het water van het palazzo-complex werd aan het begin van de 17e eeuw gebouwd door kapitein Marko Tomov Radimir, in de tijd dat Kotor en zijn omgeving onderdeel waren van de Republiek Venetië (1420-1797). De invloed van de Italiaanse architectuur is duidelijk. Vooral opvallend is het balkon aan de voorgevel en is een van de mooiste in Boka. Drie atlantes die het balkon ondersteunden, zijn gemaakt door dezelfde onbekende artiest die altaar maakte op het eiland Gospa od Skrpjela (Madonna dello Scarpello) tegenover Perast. Tegenwoordig is deze plaats opgenomen in een beeldhouwlijst met gebouwen van bijzonder architectonisch of historisch belang. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Bokarica B&B - Gruda 2 nachten

Als u van landelijk en verantwoord toerisme houdt, geniet van "actieve" rust, mooie wandelingen, trektochten, fietstochten, zwemmen, onderwatersporten, kajakken op zee, paardrijden, vissen, de smaak van de rijke traditionele gastronomie, de ontdekking van culturele en landschap eigenaardigheden van de regio volgens de gids. Bij Mr. Bokarica, heeft u de mogelijkheid om elk van deze dingen te proberen tijdens uw verblijf in het Konavlina Bokarica House.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
10 nachten (logies en ontbijt) Vanaf 495 euro
10nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 620 euro
10 nachten (Fly&Drive) * vanaf 750 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).