HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Elba eiland

derde grootste eiland in Italië

Het eiland Elba, is een eiland van eindeloze horizon, met kristalhelder water omspoeld door gouden stranden, een groene oase in de Toscaanse archipel, granieten rotsen. Elba is een eiland gezegend door de zon.

We kunnen zeggen dat het een hemel op aarde is, met niets te benijden van meer exotische Caribische bestemmingen. Wat Elba
echt bekend maakt zijn de prachtige stranden en de heldere en blauwe zee. De buitengewone rijkdom van haar landschappen, zowel van land en zee, maakt het eiland Elba een unieke bestemming in Toscane. Het nationaal park is een van de meest toeristische plekken van Elba. Het park bestaat voor het grootste deel uit water met, maar ook een deel van het land behoort tot het park. De bekendste en hoogste berg van Elba is de Monte Capanne en steekt meer dan 1000 meter uit boven de Middellandse zee en is te bereiken met een kabelbaan.

Elba is ook een prachtige plek voor sportactiviteiten zoals duiken, snorkelen, wandelen, kanoën, golfen, fietsen en zeilen!

Elba beloont u een verscheidenheid van aspecten alles in één: de stranden en de kliffen, de wind, het land, de geuren, de smaken, de hard werkende mensen, de bergdorpjes, en de terrassen met uitzicht op zee.


Er zijn verschillende herinneringen van haar glorieuze verleden als we een bezoek brengen aan het eiland, van de archeologische vondsten in de musea tot de indrukwekkende forten en militaire constructies zoals Castello del Volterraio en dan op naar de prachtige Napoleontische residenties van de jaren 1800, zoals Palazzina dei Mulini.

Accommodaties in deze omgeving:

Hotel Sant'Andrea - Isola d' Elba