HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Orosei: de mooiste kust in Sardinië

adembenemende kustlijn, kloof en uitstekend eten!

Orosei

De kustlijn van Orosei is de meest betoverende kunstlijn van de Middellandse Zee. Hoge stenen stadsmuren, prachtige zeegrotten (Grotte del Bue Marino en Gratta del Fico) en stranden (Cala Luna, Cala Sisine, Cala Biriola, Cala Mariolu, Goloritzè).
Het gebied kan je bereiken met de boot, die vertrekt uit de haven van Siniscola (ongeveer 25 kilometer dan San Teodoro, van juni tot september) en vanuit de haven van Orosei in Cala Gonone (ongeveer 70 kilometer van San Teodoro) of door zelf een boot te huren.

Su Gorroppu gorge

Het meest diepe ravijn van het eiland en van Europa is te vinden in Ogliastra, in het zuidoosten van Sardinië. Plaatsen om te bezoeken, maar vooral om te ervaren en te genieten van de pure natuur. Er doet een verhaal de ronde dat er in Ogliastra er een magisch stuk land is: wie er overheen loopt, zal een lang leven genieten. Niemand weet waar het stuk land zich precies bevindt...dus waarom zou u het lot niet tarten?