HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Authentieke Agriturismo tour

vanaf: €370 p.p.

Aantal nachten: 9

Omschrijving

Onze Fly&Drive Agriturismo-tour biedt een unieke gelegenheid om te wandelen in een gebied tussen Venetië, Verona, het Gardameer en de Belluno-Dolomieten. Ontdek deze fascinerende hoek tussen Italië en Oostenrijk aan het stuur. De Dolomieten, die zich uitstrekken tussen Zuid-Tirol, Alto Adige en Veneto, zijn een van de mooiste bergketens ter wereld, een UNESCO-werelderfgoed. Een bezoek aan de romantische steden Verona en Venetië, twee van de meest fascinerende steden ter wereld, maken deze reis compleet. Verona en Venetië, bewonderd door dichters en kunstenaars en vereeuwigd door fotografen en filmmakers, brengen een bijzondere stedelijke charme aan het reisschema. Een reis die voldoet aan de verwachtingen van natuurliefhebbers, liefhebbers van buitensporten en de simpele geneugten van het leven.

1

Agriturismo Corte San Mattia3 nachten

La Corte San Mattia is een boerderij op 5 kilometer van het centrum van Verona, produceert en verkoopt niet alleen wijn, maar ook olie en smakelijke jam. In de loop der jaren hebbende eigenaren de oude gebouwen die niet langer nuttig zijn voor het bedrijf van de boerderij gerenoveerd, en tegenwoordig zijn het prachtige ruime kamers en appartementen in verschillende delen van de boerderij geworden.
Corte San Mattia is het hart van de boerderij gebouwd in de oude bloemenkassen. Er zijn kamers, appartementen en een restaurant. La Vineria is een groep kamers gebouwd in het midden van de wijngaarden, naast de wijnkelder. Borgo la Collina bevindt zich in de buurt van de kerk van San Mattia, op een panoramische locatie met uitzicht op het stadscentrum.

Onze tips voor je vakantie in Verona:
 • Verona, Gardameer, Monte Baldo
 • Valpolicella
 • Prosecco

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Tenuta Sant'Eufemia - Treviso3 nachten

Tenuta Sant'Eufemia Estate biedt comfort, ontspanning en alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Het panorama biedt een uniek uitzicht op de wijngaarden.
In de winter kun je genieten van een warme chocolademelk bij de open haard in de zitkamer, die de perfecte plek is om te verzamelen en te kletsen. In de zomer kun je je tijd doorbrengen op de patio, een zacht briesje voelen en genieten van een koele cocktail of een heerlijk diner.
Een ruime kamer is uitgerust om conventies te hosten. De accommodatie is gemakkelijk bereikbaar en heeft een grote parkeerplaats. De kelder is de juiste plaats waar wijnliefhebbers de Prosecco DOCG, geproduceerd in het landgoed met biologische landbouwpraktijken, kunnen proeven.

Onze tips voor je vakantie in het Prosecco gebied:

 • Treviso
 • Conegliano Veneto
 • Padova
 • Abano Terme
 • Vittorio Veneto
 • Pordenone

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Hotel Borgo Cà dei Sospiri - Venezia3 nachten

Het Borgo cà dei Sospiri Hotel is omgeven door een weelderige, majestueuze natuur aan de oevers van de rivier de Sile.
Grote bomen omlijsten het prachtige zwembad - op een privépositie - en het privéstrand aan de rivier, waar ook een aanlegplaats is voor de eigen boten van het hotel, die de Sile opgaan om het natuurpark te bezoeken, of om boottochten te maken met bezoeken aan Venetië en aan de eilanden Murano, Burano en Torcello.
Net naast Borgo ca 'dei Sospiri is er ook een nieuw fietspad dat langs de rivier de Sile loopt en Treviso met de Adriatische Zee verbindt: ideaal voor degenen die, in plaats van de prachtige omliggende artistieke steden te bezoeken, er de voorkeur aan geven om in contact te komen met de natuur.
Het oude Villa-gebouw is gerenoveerd in volledige harmonie met de oorspronkelijke structuur, met respect voor de historische waarde van de plaats.

Onze tips voor je vakantie in Venetië:

 • Venice
 • Murano
 • Burano
 • Torcello
 • Prosecco Road
 • Treviso

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
9 nachten (logies en ontbijt) vanaf 370 euro
9 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 488 euro
9 nachten (Fly&Drive) * vanaf 567 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

 • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
 • Huurauto: Fiat Panda of soortgelijk, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
 • Vliegticket

Niet inbegrepen:

 • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).