HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Grand Tour in Toscane: Charmante vakantie

vanaf: €895 p.p.

Aantal nachten: 12

Omschrijving

Deze rondreis langs charmante Agriturismi in Toscane is ideaal voor iedereen die een wat luxere vakantie wil en op zoek is naar aantrekkelijke en ongewone accommodaties om er een fantastische herinnering aan over te houden, zoals ‘één van de mooiste reizen van mijn leven’. Tussen Chianti en San Gimignano bieden we u een selectie aan van 3 prachtige Agriturismi en landhuizen voor uw idyllische vakantie in Toscane.


1

Casa Fabbrini - San Casciano dei Bagni, Siena4 nachten

“Een Agriturismo is altijd een leuke plek. Slechts zelden is het een plek waar u zich niet thuis voelt. Helemaal als het een schitterend landhuis is dat genesteld is in de mooie Val D'Orcia, waar je verheugd terugkomt na een dag wandelen onder de Toscaanse zon of ontspannen hebt in de baden van San Casciano dei Bagni. Nog blijer word u omdat iemand op u aan het wachten is, misschien wel in de keuken waar een maaltijd wordt bereid die al uw verwachtingen overtreft. Welkom bij Casa Fabbrini"

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Guardastelle Charme B&B - San Gimignano4 nachten

Deze splinternieuwe wijnboerderij in San Gimignano wordt gerund door een jong stel: Fausto en Susanna. Het meest indrukwekkende uitzicht op San Gimignano en de torens wat u ooit zult beleven! Elke ochtend is het mogelijk te ontbijten op een terras met uitzicht over San Gimignano, dat slechts op enkele kilometers afstand ligt. Het is erg leuk om naar de stad te wandelen over het pad dat Guardastelle met San Gimignano verbindt; een wandeling van ongeveer een half uur omgeven door olijfbomen en wijngaarden, wat een beleving! Mis geen dag in Siena, San Gimignano, Pienza en Montepulciano.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Terre di Baccio Luxe - Greve in Chianti4 nachten

Meteen toen ik binnenkwam in dit magnifieke gebouw uit de 16de eeuw in het hart van Toscane, wist ik dat ik op een speciale plek was. De eigenaar, die zijn Guatemalteekse wortels heeft gevolgd in zijn bedrijf, heeft het gebouw gerenoveerd met een interieur in Guatemalteekse stijl. Het resultaat is spectaculair! Breng ten minste twee dagen door in Florence en geniet van de Chianti regio.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
12 nachten (logies en ontbijt) vanaf 895 euro
12 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 995 euro
12 nachten (Fly&Drive) * vanaf 1095 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt, 3 Diners op Casa Fabbrini wijn inbegrepen
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegtickets

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).