HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Familievakantie in Toscane

vanaf: €380

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Op zoek naar een familievakantie in Toscane? Deze fly&drive rondreis van twee weken is ideaal voor gezinnen! Jullie verblijven op twee verschillende locaties waarbij de kinderen kunnen profiteren van leuke faciliteiten in een mooie omgeving, perfect om nieuwe vrienden te maken, te spelen en te genieten van een kindvriendelijke vakantie van 2 of 3 weken in Toscane!

1

Borgo Casalappi - Campiglia Marittima7 nachten

Antico Borgo Casalappi is onze beste optie aan de Toscaanse kust, ideaal voor gezinnen, er zijn veel voorzieningen: zwembad, tafeltennis, speeltuin, tennis, maar ook paddenstoelen zoeken en natuurlijk is het strand praktisch naast de deur!

Borgo Casalappi is een plek waarop landschap en geschiedenis in perfecte harmonie samenleven. De eigenaresse, Loredana, is vriendelijk en behulpzaam. Het is echt een klein stukje paradijs dat door de jaren heen onveranderd is gebleven: omgeven door de natuur en slechts een paar kilometer van de fijne stranden van Baratti en Follonica. Onze tips voor je vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Pieve a Salti - Buonconvento (Siena)7 nachten

Ik heb het genoegen gehad te mogen praten met Leonardo, de manager van dit paradijs in Toscane, en na een leuk gepsrek over voetbal en zijn carrière, zijn we in de jeep gesprongen en rond gaan rijden over het landgoed.

Al rijdend over de wegen, die overigens ook beschikbaar zijn voor fietsers en wandelaars, voelde ik me helemaal opgenomen in het echte Toscaanse landschap dat ik al zo vaak in tv-reclames had gezien!
 Voor mij is dit de allerbeste plek die ik heb kunnen vinden in Toscane. Er zijn geen woorden voor het uitzicht en de ontspannen sfeer die je voelt vanaf de heuveltop waar een 400 jaar oude eikenboom de vallei overkijkt. Onze tips voor je vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlargePrijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies) vanaf 380 euro
14 nachten (logies en auto)* vanaf 520 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 670 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van een Familie met 1/2 kinderen (3/4 personen) en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies in appartement of Familie kamer (2 aparte kamers)
  • Huurauto: Renault Captur of soortgelijke, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
  • Eindschoonmaak bij Borgo Casalappi (en airco indien gebruikt)
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).