HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Sicilië stedentrips

vanaf: €725 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Wilt u zich als een local voelen? Tijdens deze rondreis verblijft u in de leukste steden van Sicilië, waarbij u zich als het ware in het leven van een Siciliaan waant. Neem bijvoorbeeld Scicli, dit geweldige dorp heeft een unieke ligging in een dal waar u zult verblijven in een "Albergo diffuso", dus een kamer in een appartement dat zich tussen andere huizen bevindt waardoor je als het ware deel uitmaakt van de lokale bevolking, een fantastische ervaring! Restaurants en bars zijn op loopafstand, ga bijvoorbeeld lekker eten bij het restaurant Quore Matto.
Dit is slechts een van de vier prachtige steden in deze reis, ontdek ook: romantisch Taormina met haar prachtige Amfitheater dat uitzicht biedt op de Etna, Agrigento met haar waanzinnige Tempels, en natuurlijk Palermo met haar levendige markten!


1

Scicli Albergo Diffuso - Scicli4 nachten

Scicli Albergo Diffuso is een verspreid hotel waarvan de kamers zich in verschillende huizen bevinden.
De afzonderlijke historische huizen die onlangs gerestaureerd en uitgerust zijn, bevinden zich binnen maximaal 300m bereik van de Via Mormina Penna, het historische centrum van Scicli.

Deze formule van gastvrijheid is voor de reiziger een unieke culturele ervaring van uitwisseling en authenticiteit.
Degenen die niet op zoek zijn naar een standaard hotel of een all inclusive formule zijn van harte welkom bij Scicli.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Foresteria Baglio della Luna - Agrigento3 nachten

Een prachtige stukje van de hemel met binnenplaatsen, kasteelmuren en wachttorens, met uitzicht op een betoverende veranda met uitzicht op de vallei van de tempels, waar u kunt dineren in het restaurant Il Dehors waar u zich thuis voelt in de Siciliaanse sfeer.

Foresteria Baglio della Luna is een klein en charmant 4-sterrenhotel en ligt op slechts enkele kilometers van het centrum van Agrigento. De oude achttiende-eeuwse gebouwen zijn zorgvuldig gerenoveerd en in de groene en weelderige tuin vindt u het solarium met jacuzzi voor acht zitplaatsen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

B&B Casa Busari - Palermo3 nachten

B&B Casa Busari, gelegen in een gebouw uit 1600, is volledig gerenoveerd en biedt vandaag de mogelijkheid om comfortabel te verblijven in een nieuwe en gastvrije omgeving en om veel historische bezienswaardigheden te voet te bereiken zoals: de Arabische Normandische kathedraal en de koepel, het Normandische paleis met zijn verrassende Palatijn Kapel, Piazza della Vittoria met de oude Punische overblijfselen, de catacomben van Porta D'Ossuna, de oude kerk van Santa Cristina la Vetere, patroonheilige van de stad voordat de cultus van Santa Rosalia werd bevestigd.
Ook door de smalle straatjes van het gebied kunt u gemakkelijk de vlooienmarkt en de historische Kaapse markt bereiken. Tussen de kleurrijke kraampjes, verborgen achter de gordijnen van de handelaars, zie je de deuren van talrijke kerken.
Dit en nog veel meer kan worden bereikt in een paar minuten vanuit de B&B.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Porta di Mezzo - Taormina4 nachten

Porta di Mezzo (middelste deur) (of Torre dell'Orologio - Klokkentoren) is het hart van Taormina, aan de Corso Umberto, winkelstraat, gelegen op de veranda met uitzicht op Piazza 9 Aprile, waar u de Etna kunt bewonderen, de Prachtige Siciliaanse kust, het Grieks-Romeinse Theater.
De elegantie van het huis en de charme van de kamers zullen u de comfort van een luxe hotel laten beleven. De kamers zijn smaakvol ingericht door een mix van Siciliaanse antiek en de lokale ambachten. Dit alles zorgt ervoor dat u zich in de sfeer voelt die typisch is voor de elegantie van Siciliaanse woningen, bekend om hun gastvrijheid.
Fenicische, Griekse, Romeinse, Arabische, Normandische en Spaanse heerschappijen, hebben naast het nalaten van kunst en cultuur, hebben in de geest van de Siciliaanse bevolking een houding van coëxistentie, tolerantie en gastvrijheid gecreëerd, waardoor eeuwenlang rassen, talen en religies bij elkaar kwamen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies en ontbijt) vanaf 725 euro
14 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 875 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 1025 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).