HomeErvaringenAccommodatiesAanbiedingenBestemmingenWie zijn wijGastenboekBlogVoorwaardenDienstenContact
X

Sicilië stedentrips

vanaf: €725 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Wilt u zich als een local voelen? Tijdens deze rondreis verblijft u in de leukste steden van Sicilië, waarbij u zich als het ware in het leven van een Siciliaan waant. Neem bijvoorbeeld Scicli, dit geweldige dorp heeft een unieke ligging in een dal waar u zult verblijven in een "Albergo diffuso", dus een kamer in een appartement dat zich tussen andere huizen bevindt waardoor je als het ware deel uitmaakt van de lokale bevolking, een fantastische ervaring! Restaurants en bars zijn op loopafstand, ga bijvoorbeeld lekker eten bij het restaurant Quore Matto.
Dit is slechts een van de vier prachtige steden in deze reis, ontdek ook: romantisch Taormina met haar prachtige Amfitheater dat uitzicht biedt op de Etna, Agrigento met haar waanzinnige Tempels, en natuurlijk Palermo met haar levendige markten!


1

Scicli Albergo Diffuso - Scicli4 nachten

Scicli Albergo Diffuso is een verspreid hotel waarvan de kamers zich in verschillende huizen bevinden.
De afzonderlijke historische huizen die onlangs gerestaureerd en uitgerust zijn, bevinden zich binnen maximaal 300m bereik van de Via Mormina Penna, het historische centrum van Scicli.

Deze formule van gastvrijheid is voor de reiziger een unieke culturele ervaring van uitwisseling en authenticiteit.
Degenen die niet op zoek zijn naar een standaard hotel of een all inclusive formule zijn van harte welkom bij Scicli.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Foresteria Baglio della Luna - Agrigento3 nachten

Een prachtige stukje van de hemel met binnenplaatsen, kasteelmuren en wachttorens, met uitzicht op een betoverende veranda met uitzicht op de vallei van de tempels, waar u kunt dineren in het restaurant Il Dehors waar u zich thuis voelt in de Siciliaanse sfeer.

Foresteria Baglio della Luna is een klein en charmant 4-sterrenhotel en ligt op slechts enkele kilometers van het centrum van Agrigento. De oude achttiende-eeuwse gebouwen zijn zorgvuldig gerenoveerd en in de groene en weelderige tuin vindt u het solarium met jacuzzi voor acht zitplaatsen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

B&B Porta di Castro - Palermo3 nachten

De B ​​& B Porta di Castro is een unieke ervaring om jezelf onder te dompelen in de stad Palermo en volledig de ware essentie van het leven te beleven. Een oprechte en familiere sfeer, attent en zorgzame mensen, als u het wenst kunnen zij u begeleiden in uw bezoek aan de stad en daarbuiten, zij geven u het beste advies van alle kennis die is opgedaan door de jaren heen in Palermo. Vergeet de auto en geniet van de wonderen van het historische centrum. Achter Palazzo dei Normanni, op 400 meter van de kathedraal, is de perfecte locatie van de B & B welke u toelaat om uzelf volledig onder te dompelen in de mooiste schoonheden van Palermo en uw dagen efficient te benutten, om er zo ontspannende dagen van te maken.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Villa Britannia Taormina4 nachten

Villa Britannia is een kleine, exclusieve, boutique B & B in het centrum van Taormina, omringd door Siciliaanse tuinen op een rustige locatie met uitzicht over de zee en de stad. Het gebouw is onlangs gerenoveerd met vintage, design en antiek meubilair en de meeste kunst aan de muur en sculpturen worden lokaal gemaakt. U slaapt niet alleen in een authentieke Siciliaanse villa, maar leeft ook binnen een kunstruimte, gedurende een belangrijk historisch erfgoed. Villa Britannia is ook een ideale plek voor mensen met een liefde voor eten en wijn; Ze organiseren de hele week kooklessen, Siciliaanse wijnproeverijen, aperitief avonden, avonden met de lokale bevolking, en nog veel meer. Gastvijheid staat hoog in het vaandel en de eigenaren willen graag dat u zich thuis voelt, de ervaring te voelen en proeven van het Sicilië.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies en ontbijt) vanaf 725 euro
14 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 875 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 1025 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).