HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Young & Easy Sardinië Rondreis

vanaf: €275 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

8 dagen Fly drive Young & Easy op Sardinië is ideaal voor low budgetreizigers die de mooiste plekjes van het eiland Sardinië willen bezoeken, logeren in authentieke Bed & Breakfasts, waar je als een deel van de familie wordt vermaakt :)

Is dezelfde route van onze charmante 8 daagse tour, dus Alghero, Orosei en Olbia regio met zijn verbazingwekkende kustlijn.


1

B&B Kapi' - Alghero2 nachten

Kapi Country is een B&B gelegen aan de rand van Alghero op het platteland, weg van de drukte, maar toch op slechts een paar km van het centrum en de stranden. Gebouwd op de fundamenten van wat ooit een schuur was, Kapi is de ideale oplossing voor mensen die op zoek naar een accurate ontvangst en comfort. De interieurs zijn ingericht op een eenvoudige en elegante manier, met een aantal decoratieve elementen die de culturele tradities van Sardinië laten zien. Het merendeel van de objecten in de structuur werden gerecycled en getransformeerd met eigen handen om de B&B een nieuw leven te geven en om u een perfecte plek te bieden van momenten van absolute rust.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Ecoparco Neulé - Dorgali2 nachten

Ecoparco Neulè is bedacht door Giampaolo, een jonge en enthousiaste eigenaar van het land waar het park is gebouwd, of beter gezegd, waar hij het park heeft gebouwd. Het ligt op slechts 15 minuten afstand rijden van de mooie stranden van Cala Gonone en Cala Luna en het mooie dorpje Orosei. Een aanrader is een excursie met de boot op het Cedrino meer met natuurlijk Giampaolo: een geweldige ervaring waar het ontdekken van het meer en zijn eigenaardige aspecten centraal staan.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

L'Aglientu - Azzanì, San Teodoro3 nachten

B&B Aglientu biedt comfortabele kamers met een keuken in een warme en gezonde omgeving van een ouderwetse boerderij, met zorg gerenoveerd volgens Sardijnse tradities. Elke kamer heeft een eigen badkamer,eigen ingang, koelkast, verwarming en airco, satelliettelevisie en alle comfort van thuis zodat u hier plezierig en ontspannen kunt verblijven. Ons tips in de buurt:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 275 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 375 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 475 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inbegrepen:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).