HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Fly & Drive naar Sardinië en verblijf in authentieke agriturismo’s

vanaf: €595 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Onze Agriturismo's oftewel ‘vakantie op een boerderij’ richten zich vooral op de liefhebbers van typisch Italiaans eten en een ontspannen sfeer, gelegen op het platteland maar nooit te ver weg van de prachtige kust van Sardinië. De kust is absoluut een hoogtepunt.

Iedere boerderij heeft een traditioneel restaurant waar de authentieke smaak van verschillende typische Sardijnse gerechten te proeven is. Alle producten komen uit de nabije omgeving en zijn dus altijd vers.


1

Jaddhu Country Resort - Arzachena4 nachten

In het hart van Noord-Oost Gallura, zijn Jaddhu Resort en het restaurant gelegen in het groen van de typische mediterrane vegetatie, in Capichera omgeving. Dankzij de ligging en de aangeboden diensten vertegenwoordigt het resort een zeer veelzijdige bestemming. Aan de ene kant is het de ideale plek voor degenen die ervan houden om lichaam en geest te regenereren door direct contact met de meest authentieke identiteit van deze eerbiedwaardige land, gemaakt van smaken, geuren en oude geschiedenis. Aan de andere kant, ligt Jaddhu resort niet ver van de prachtige stranden en de meest modieuze toeristische bestemmingen zoals Porto Cervo, Cannigione, Palau, Baia Sardinia. Het staat ook als de ideale plek voor degenen die genieten van meer glamoureuze entertainment. Ons tips:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Il Murales agriturismo - Capoterra, Cagliari3 nachten

Murales is gelegen aan de zuid-westkust van Sardinië, op slechts 10 minuten van het centrum van Cagliari, Cagliari Harbour en de luchthaven van Cagliari - Elmas. Agriturismo Murales biedt zeven hectare groen aan de voet van de berg S. Enna en Sa Craba, op slechts 900 meter van de zee en een paar minuten rijden van Cagliari, de oude ruïnes van Nora en van de witte stranden van Chia, Tuaredda en Cape Teulada

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Agriturismo Testone - Nuoro3 nachten

In het hart van Sardinië, op de uitgestrekte hoogvlakte Sa Serra, 23 kilometer van Nuoro, ligt de boerderij Testone. De boerderij staat op een land van 350 hectaren, waarvan 20 bestemd zijn voor tuinbouw irrigatie. Ook is er een kleine boomgaard en geïrrigeerde weilanden voor de veeteelt van runderen, geiten, varkens, paarden en bijen en zijn er twee kunstmatig aangelegde meren, waarvan er een bestemd is voor het kweken van forellen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Agriturismo Agave, Alghero4 nachten

Agave Agriturismo in Alghero was een van de eerste vakantieboerderijen gelegen in het kustgebied Riviera del Corallo op Sardinië. Voor de natuurliefhebbers bevindt de vakantieboerderij zich op een prachtige locatie: aan de voet van de Doglia, dichtbij de zee en dichtbij de leuke stad Alghero. Agave Agriturismo bestaat uit accommodatie, een restaurant en een zwembad. Er zijn 8 simpele, maar comfortabele kamers beschikbaar met badkamer en een groot veranda. Ons tips in de buurt van Alghero

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies en ontbijt) vanaf 595 euro
14 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 696 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 795 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inbegrepen:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).