HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Familievakantie op Sardinië

vanaf: €570

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Op zoek naar een familievakantie waar je met het hele gezin van Sardinië kunt genieten? Deze fly&drive rondreis van twee weken is ideaal voor alle leeftijden! Je verblijft op twee verschillende locaties waarvan de ene in het noorden en de andere aan de oostkust van dit prachtige eiland waar zowel de kinderen als de ouders plezier kunnen hebben. Geniet van de mooie natuur en de vrijheid om zelf te koken samen met je gezin in de appartementen die in deze reis zijn opgenomen, of ga lekker uit eten, aan jullie de keus!

1

Borgo degli Ulivi - Arbatax, Tortoli7 nachten

Gelegen aan de Oostkust van Sardinïe, op korte afstand van de mooiste stranden van Ogliastra en van de haven van Arbatax, is de Residentie Borgo degli Ulivi het ideale vertrekpunt om één der charmantste plekken van het eiland te ontdekken.
De verwezenlijking en de ligging van dit complex, dat in zijn architectuur en afwerking een sobere stijl hanteert, komt overeen met de traditionele gebruiken van het eiland. Het ontwerp van de Residentie is gebaseerd op een concept van ruimte en comfort om de klant een rustig en aangenaam verblijf te verzekeren.
Met zijn 27 appartementen in halve cirkel gebouwd rond het zwembad en naast het centraal gebouw, waar zich de bar en de receptie bevinden, heeft de residentie verschillende mogelijkheden in de keuze van het gewenste appartement: hetzij met twee of drie kamers, met slaapgelegenheid voor twee tot zes personen. Onze tips voor je vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Punta Falcone Resort - Santa Teresa Gallura7 nachten

Het Punta Falcone Resort heeft een gearticuleerde en bewegende vorm, die volgt en ligt langs de heuvelrug en de natuurlijke degradatie van het terras naar de zee. Het complex heeft een clubhuis met zwembad en bestaat uit negen onafhankelijke gebouwen die elk zijn vernoemd naar een van de eilanden van de La Maddalena-archipel - Lavezzi, Cavallo, Municca, Gabbiani, Pintadera, Spargi, Spargiotto, Santa Maria, Razzoli. Elk gebouw is op zijn beurt onderverdeeld in vijf of zes wooneenheden met elk een betoverend uitzicht op de zee. De appartementen, elk gelegen op de begane grond met onafhankelijke ingang en tuin, zijn gebouwd volgens de lokale Gallurese traditie: exterieur detaillering in geel , San Giacomo graniet, puntdak met antieke tegels, terracotta tegels en balkenplafond, een grote veranda ondersteund door kolommen in Sardisch graniet. Onze tips voor je vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlargePrijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies) vanaf 570 euro
14 nachten (logies en auto)* vanaf 740 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 890 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van een Familie met 1/2 kinderen (3/4 personen) en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies in appartement (en ontbijt bij Punta Falcone)
  • Huurauto: Renault Captur of soortgelijke, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).