HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Bezoek Topplekken op Sardinië

vanaf: €395 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Deze korte trip op Sardinië Fly drive is ideaal voor wie een pauze wil op de mooiste stranden van alle Mediterraneo! Deze tour raakt de beste en meest interessante locatie van Nord Sardinië, een combinatie van authentieke Bed & Breakfasts en charmante plattelandshuizen die speciaal voor u zijn geselecteerd vanwege hun uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

Arrangement wordt geadviseerd op het vliegveld van Alghero of Olbia, het hele jaar door! We doen de rest ...


1

Cento Ulivi - Golfo Aranci, Porto Rotondo3 nachten

B&B Cento Ulivi in Golfo Aranci, bij de Smaragdkust (Sardinië) is een aangename verrassing! Dit Bed & Breakfast ligt op een heuvel omgeven door olijf- en fruitbomen, slechts twee kilometer van de witte stranden van de Costa Smeralda.

De oorspronkelijke boerderij is met veel zorg gerenoveerd met als doel het behouden van de charme en landelijke sfeer van de Gallura. Ivania is de energieke en vriendelijke eigenares en staat altijd klaar voor haar gasten met suggesties en hulp.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Anticos Palathos - Orosei2 nachten

Op het centrale plein van Orosei in een gerenoveerde oud paleis bevinden zich suites van een hoge esthetische en functionele kwaliteit.
Elke suite is uniek en biedt emoties van een onvergetelijk verblijf.

De onderverdeling van de ruimtes is gerespecteerd voor het omzetten van receptie, keukens en nobele kamers in de moderne suites met uitzicht op terrassen en grote binnenplaatsen. Elk verschillend, zowel qua architectuur of meubelkleur. Onze tips in de buurt van Orosei:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Leda d'Ittiri - Alghero Fertilia2 nachten

Het Wine Resort Leda d'Ittiri is een van onze beste accommodaties in Sardinië! Het uitzicht over de wijngaarden, vanaf het terras van uw kamer of suite en over de tuin vol rozen, is verrassend en fascinerend. Het zal moeilijk zijn een mooiere plek te vinden in Sardinië! Leda d'Ittiri is een oude boerderij omgeven door een landgoed van 18 hectares, slechts 3 km van de zee en 5 km van Fertilia verwijderd. Leda d'Ittiri heeft 5 kamers, een Familiy Room met op de benedenverdieping met 2 aparte slaapkamers en een badkamer en 4 kamers op de eerste verdieping. Twee ervan met een eigen veranda, uitkijkend op de wijngaarden (natuurlijk mijn favoriete!). Wat te bezoeken in Alghero:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 365 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 465 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 565 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inbegrepen:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).