HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Fly&drive Marche - Charmante vakantie

vanaf: €690 p.p.

Aantal nachten: 12

Omschrijving

Voor het creëren van deze charmante rondeis ben ik (Duygu) in de regio Marche geweest om de accommodaties te bezoeken en dit unieke gebied te verkennen. Zo heb ik tussen alle bezochte locaties diegene geselecteerd waarvan ik zelf het meest enthousiast werd om deze aan jullie voor te stellen! Elke locatie heeft haar eigen charme: Relais Villa Giulia is een prachtig historisch gebouw waar de muren van de kamers met de hand gedecoreerd zijn door eigenaresse zelf, Pamperduto Country Resort met de infinity pool en uitzicht op de zee, en tot slot l'Antigo Granaro met heerlijk, biologisch eten en de geweldige eigenaresse die zeer goed weet wat gastvrijheid betekent!


1

Relais Villa Giulia - Fano, Pesaro4 nachten

Villa Giulia is een charmante napoleontische residentie omgeven door het groen van een park, doorkruist door romantische paden waar rijke mediterrane vegetatie groeit. Het pand kijkt uit over de Adriatische Zee aan de ene kant en aan de andere kan over de stad en de haven van Fano, met de glooiende heuvels van Le Marche op de achtergrond: het is voor de geschiedenis en de locatie een unieke plaats in de provincie Pesaro en Urbino. Onze tips van plaatsen om te zien:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Pamperduto Country Resort - Potenza Picena4 nachten

Pamperduto Country Resort is een echte natuurlijk terras van de Marche heuvels met uitzicht op de Adriatische kust, op de Riviera del Conero, rijk aan badplaatsen. Het gebouw is afkomstig van de zorgvuldige renovatie van een oude boerderij omgeven door groen van het omliggende platteland, met bijzondere aandacht voor detail.
De grote, lichte kamers voorzien van alle comfort hebben een country en shabby chic stijl, waardoor er een elegante en gezellige sfeer ontstaat, in volledige harmonie met de aard van de aangrenzende tuin, rijk aan olijfbomen, struiken van lavendel, salie en geurige bloemperken in de bloei.
Vanuit het panoramisch zwembad met zonneterras kunt u genieten van de kleuren van het landschap in volledige ontspanning. Onze tips om te zien in de omgeving:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

L'Antigo Granaro - Gallignano, Ancona4 nachten

L'Antigo Granaro is een villa gelegen op het platteland van le Marche - een gebied in Midden-Italië, op slechts een steenworp afstand van de Adriatische zee, omgeven door heuvels van de Conero Riviera park met een prachtig uitzicht op de Monte Sibillini. Dankzij haar positie en de verbinding met de cultuur en de geschiedenis van het gebied, is de B&B L'Antigo Granaro de perfecte plek waar u kunt genieten van uw vakantie en beginnen om Italië te ontdekken. "L'Antigo Granaro" betekent "de oude graanschuur". Het is een gerenoveerde landelijke villa, omgezet in een bed and breakfast voorzien van 6 kamers en alle faciliteiten van de agriturismo: zwembad, tuin, bibliotheek, wifi en traditionele lokale specialiteiten. Onze tips om te zien:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
12 nachten (logies en ontbijt) vanaf 690 euro
12 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 890 euro
12 nachten (Fly&Drive) * vanaf 1090 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegtickets

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).