HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Grand Tour in Campanie: Charmante vakantie

vanaf: €895p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Grand Tour is een term voor een uitgebreide reis over het vasteland van Europa zoals dat gebruikelijk was in de 18e tot in het begin van de 20e eeuw. Deze rondreis langs de monumenten (met name in Italië) was lang voor mannelijke jong volwassenen uit de Britse elite, en bijna een verplicht onderdeel van hun vorming. Het werd beschouwd als een onderdeel van de opvoeding, het leren kennen en waarderen van de (met name klassieke) kunsten.

Deze tour brengt u naar Capri, Napels, Pompeii, Sorrento, Paestum, Caserta en de Amalfikust: ze maken allemaal deel uit van de Grand Tour. Onze beste selectie van Country Houses in Campania. De klanten hebben deze accommodaties als uitstekend gewaardeerd voor wat betreft kwaliteit, eten, privacy, meubels en verwelkoming. Een authentieke atmosfeer voor een vakantie van rust en kwaliteit.

1

La Pampa Relais - Caserta3 nachten

Het landhuis is opgebouwd uit een oude boerderij en is opnieuw ontworpen in harmonie met het omringende landschap, ingericht met natuurlijke materialen en herstelde tegels van klei.
De kamers, allemaal verschillend afgewerkt en zorgvuldig ingericht, hebben namen van oude ambachten zoals Il muratore (de bouwvakker), Il Contadino (de boer), Il Fabbro (de smid) en Il Falegname (de timmerman). Viaggiatore (reiziger) en Pittore (schilder) zijn de 2 grotere kamers met een open haard. Op het grote terras heeft u uitzicht op de keukens waar de chef-koks van La Pampa producten van het bedrijf en het grondgebied koken. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Country House Borgo la Pietraia - Capaccio3 nachten

Borgo la Pietraia ligt op de heuvels en beslaat ongeveer 20.000 vierkante meter, omringd door dichte vegetatie.
Een klein dorp dat uitkomt in een betoverend panorama dat zich uitstrekt van Punta Campanella, een deel van het schiereiland van Sorrento, naar de baai van Trentova, die het begin van de Cilento-kust markeert.

Een hoek van Cilento, tussen de bergen en de zee, omgeven door de natuur, die haar gasten betovert met de kleuren van haar zonsondergangen en de duizenden tinten blauw die verloren gaan tussen de lucht en de zee.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Villa Scarpariello Relais - Ravello4 nachten

Villa Scarpariello Relais is een prachtige B&B aan de Amalfitaanse kust, met een zeewater zwembad, en misschien wel met het meest betoverende uitzicht over de kust!

Het complex, waar een toren uit 1533 onderdeel van uitmaakt, ligt tussen twee kleine baaien links en rechts. Er zijn zowel appartementen als kamers beschikbaar evenals een grote parkeerplaats, een mooi zwembad met zeewater, 2 terrassen om te ontspannen en om te genieten van het uitzicht over de Amalfitaanse kust. Onze tips voor uw vakantie in Amalfikust (UNESCO Werelderfgoed):

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Villa Ketty - Vico Equense, Sorrento4 nachten

Villa Ketty is omgeven door weelderig groen en het mooie dorpje Vico Equense, met een adembenemend uitzicht op de Vesuvius. Op het terras staat iedere morgen een heerlijk ontbijt klaar met biologische producten van de gastvrije eigenaar Antonio en zijn familie. De mooie kamers zijn goed gemeubileerd, schoon en hebben een fantastisch panoramisch uitzicht. Geniet van het zwembad na bijvoorbeeld een lange, interessante dag vol excursies naar Pompeii, Napels of de Amalfikust. Onze tips voor uw vakantie in Sorrento:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies en ontbijt) vanaf 895 euro
14 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 1045 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 1125 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Punto of soortgelijk, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).