HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Fly & Drive naar Campania en verblijf in authentieke agriturismo’s

vanaf: €690 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Rondreis door Campanie met authentieke Agriturismo's is de beste manier om deze prachtige regio te ontdekken! Een ontspannende reis langs traditionele boerderijen en landhuizen die tegenwoordig moderne en gezellige vakantieoorden midden in de natuur zijn geworden. Oases van rust en ontspanning waar men alleen de stilte van de natuur hoort. In al deze accommodaties worden zelf gekweekte biologische producten aangeboden, samen met een goede wijn uit de streek. Deze klassieke tour gaat langs Pompei, Cilento, Amalfikust, Caserta en natuurlijk Napels. Bezoek de 5 sites, uitgeroepen tot werelderfgoed door de UNESCO.

1

La Pampa Relais - Caserta3 nachten

 • Het landhuis is opgebouwd uit een oude boerderij en is opnieuw ontworpen in harmonie met het omringende landschap, ingericht met natuurlijke materialen en herstelde tegels van klei.
  De kamers, allemaal verschillend afgewerkt en zorgvuldig ingericht, hebben namen van oude ambachten zoals Il muratore (de bouwvakker), Il Contadino (de boer), Il Fabbro (de smid) en Il Falegname (de timmerman). Viaggiatore (reiziger) en Pittore (schilder) zijn de 2 grotere kamers met een open haard. Op het grote terras heeft u uitzicht op de keukens waar de chef-koks van La Pampa producten van het bedrijf en het grondgebied koken. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Favate Agriturismo - Ascea (Cilento)4 nachten

Het landelijke “Le Favate” in het Nationale Park van de Cilento is oorspronkelijk een deel van een antiek landhuis uit de 17de eeuw. Het bevat een eigen kapel, een oude, goed bewaard gebleven molen, een waterput, massieve hardhouten balken en een oude terracotta vloer, compleet met de hand afgewerkt. Het huis is omringd door ruim honderd hectare aan olijvenboomgaarden en wijngaarden, waarmee het bedrijf haar zeer degelijke D.O.C. wijn en extra virgine olijfolie produceert.

Om naar het strand te gaan zijn er twee wegen: een wandel-weg (niet geschikt voor iedereen), of met de auto en dat is ongeveer 15 minuten. Het landhuis beschikt verder over een fitnesscentrum, een sauna en een zwembad. Buiten zijn er paden om een heerlijke rustige wandeling te maken, en er is de mogelijkheid om per ezel een tochtje te maken tussen de olijvenbomen in het prachtige mediterraanse landschap.Onze tips voor uw vakantie in Cilento:

  Read More
  Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
  3

  Agriturismo Villa Lupara - Salerno3 nachten

  Een van de weinige echte Agriturismo's aan de Amalfi Kust. De aankomst in Villa Lupara is een onmiddelijke omslag naar de natuur, gehuld in een 18e eeuwse boerderij met uitzicht op de Golf van Amalfi. De vuurvliegjes verzekeren het gebied van het bestaande productiecertificaat BIO, waar zelfs de wijn puur is. Onze tips voor uw vakantie in Amalfikust (UNESCO):

  Read More
  Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
  4

  Torre Cangiani4 nachten

  De agriturismo Torre Cangiani in Massa Lubrense ligt op 5 km van Sorrento. Onder de ruïnes van oude keizerlijke villa's, omgeven door een van de meest suggestieve delen van het schiereiland van Sorrento, is het symbool van de eeuwenoude aanwezigheid van de gelijknamige familie en zijn nakomelingen, maar ook van het vermogen om oude roepingen te vernieuwen, zichzelf aanbieden aan toerisme met een rijk aanbod van educatieve en recreatieve ideeën.
  Een Saraceen toren, gebouwd door deze familie rond de zeventiende eeuw om de invallen van Turkse piraten te verdedigen, kijkt Torre Cangiani uit over een landelijk verblijf met een kleine binnenplaats; een citroenboomgaard en een plantage van olijfbomen rondom het hele gebouw. Onze tips voor uw vakantie in Sorrento:

  Read More
  Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

  Prijs per persoon Hele jaar
  14 nachten (logies, ontbijt) vanaf 690 euro
  14 nights (logies, ontbijt en auto)* vanaf 875 euro
  14 nights (Fly&Drive) * vanaf 1100 euro

  * Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

  De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Punto of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas en bandendekkingen.
  • Vliegticket

  Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

  Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).