HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Fly & Drive Naar Sorrento en Amalfikust - Charmante

vanaf: €530 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Rondreis 8 dagen Sorrento en Amalfikust is een van onze favorieten! Een volledige ervaring tussen deze twee authentieke en charmante Bed & Breakfast langs de beroemde Costiera Sorrentina, die naar de spectaculaire kust van Amalfi leiden.

In slechts een week (of meer dagen is mogelijk) op zo'n kort terrein, kunt u de beste hoogtepunten van Italië bezoeken: Sorrento, Pompeii, Napels, Capri, Amalfi, Ravello, Positano, Cuma ... ongelooflijk toch?

Dit is ons voorstel voor een onvergetelijke vakantie in Campania, geniet ervan!


1

Villa Scarpariello Relais - Ravello3 nachten

Villa Scarpariello Relais is een prachtige B&B aan de Amalfitaanse kust, met een zeewater zwembad, en misschien wel met het meest betoverende uitzicht over de kust!

Het complex, waar een toren uit 1533 onderdeel van uitmaakt, ligt tussen twee kleine baaien links en rechts. Er zijn zowel appartementen als kamers beschikbaar evenals een grote parkeerplaats, een mooi zwembad met zeewater, 2 terrassen om te ontspannen en om te genieten van het uitzicht over de Amalfitaanse kust. Onze tips voor uw vakantie in Amalfikust (UNESCO Werelderfgoed):

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Villa Ketty - Vico Equense, Sorrento4 nachten

Villa Ketty is omgeven door weelderig groen en het mooie dorpje Vico Equense, met een adembenemend uitzicht op de Vesuvius. Op het terras staat iedere morgen een heerlijk ontbijt klaar met biologische producten van de gastvrije eigenaar Antonio en zijn familie. De mooie kamers zijn goed gemeubileerd, schoon en hebben een fantastisch panoramisch uitzicht. Geniet van het zwembad na bijvoorbeeld een lange, interessante dag vol excursies naar Pompeii, Napels of de Amalfikust. Onze tips voor uw vakantie in Sorrento:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) Vanaf 530 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 645 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 830 euro

* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro

Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).