HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Grand Tour in Calabrië in Agriturismo

vanaf: €560 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Bezoek Calabrië in 15 dagen langs de beste Agriturismo van de regio: hierbij onze selectie voor jou! Deze Fly drive in Calabrië, die zeer wordt aanbevolen voor liefhebbers van eten en strand, strekt zich uit van Noord naar Zuid om de hoogtepunten van de regio te ontdekken, tussen vier kleine hotels met authentieke restaurants die zorgvuldig zijn uitgezocht voor onze reizigersvrienden.
Wist je dat Calabrië ook het land van "peperoncino" is? Mis niet de 'nduja, een pasta van chili en varkensvlees typisch uit de regio, die op brood of in de pasta kan worden gebruikt als een extra pittige touch! Niet voor vegetariërs natuurlijk, die in plaats daarvan vermaakt kunnen worden door de grote hoeveelheden producten zoals Cipolle di Tropea, aubergine, pompoenen en courgettes typisch uit Calabrië: heerlijk voor elke smaak! Onze suggesties:


1

Eco Masseria Torre di Albidona, Trebisacce4 nachten

Eco-Masseria Torre Albidona is gelegen in het hart van Magna Gecia (Calabria), langs de ongerepte kusten van de Ionische zee, omgeven door een park van 80 hectare waarvan de helft wordt gewijd aan de teelt van citroenbomen en biologisch fruit.

De boerderij bestaat uit 15 bungalows en 4 suites, allemaal met panoramisch uitzicht, omgeven door groen. In een bungalow kunnen 2 tot 6 personen. Het meubilair is met zorg uitgezocht; kleurrijk en met gebruik van locale materialen, in perfecte harmonie met de elegantie van de boerderij. Er is airconditioning, TV en Wi-Fi.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Agriturismo Dattilo - Strongoli, Crotone3 nachten

Een wereld van dorpen gebouwd op de resten van de kolonies van Magna Grecia en het landschap met wijngaarden en olijfbomen volgens oude traditie. Ondergedompeld in dit landschap in de schaduw van de olijfbomen, bevindt zich de Agriturismo Dattilo, een van de eerste boerderijen in Calabrië. Het hart is het oude adellijke huis en het kleine dorp uit 1600 met de karakteristieke kleine kerk gebouwd op hetzelfde moment, omringd door stenen huizen afgeleid van traditionele landelijke gebouwen. Met ruime en comfortabele kamers, ingericht met terrassen vol bloemen en ingericht met de eenvoud dat past bij het land leven.

  • Ciró Marina
  • Catanzaro, Le Castella

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Masseria Torre Zuvinu - Guardavalle3 nachten

Vittoria, Agazio en Pasquale, zorgen voor hun boerderij/plattelandstoerisme, evenals de landbouw.
Na gestudeerd en gewerkt te hebben in Florence (Toscane) heeft Pasquale besloten terug te keren naar Calabrië om dichter bij zijn familie te zijn, het pand te verzorgen en ook om weer van de zeelucht genieten, de echtheid van de producten van het land en de warmte van de mensen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Bio Agriturismo Don Carlo - Mesiano, Tropea4 nachten

De boerderij Don Carlo is gelegen op 15 km van Tropea en Capo Vaticano, behoort tot het volledig biologische boerderij "Il lacco". In het prachtige landschap met uitzicht op de Costa degli Dei, Dit pand biedt een elegante gastvrijheid in een klein aantal kamers elegant ingericht en voorzien van alle comfort.
Het restaurant is gebaseerd op het gebruik van biologische producten zoals hun eigen graan typisch voor de streek.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies en ontbijt) vanaf 560 euro
14 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 710 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 860 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Panda of soortgelijk, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).