HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Fly drive Authentieke Bed&Breakfast

vanaf: €528 p.p.

Aantal nachten: 12

Omschrijving


Wat Calabrië tot een must-see in Italië maakt, zijn ongetwijfeld de dorpen die sinds eeuwen nog intact zijn zoals Pizzo Calabro, Tropea, Belmonte Calabro, Corigliano Calabro, Ciró Marina en meer, de ongerepte stranden, de kwaliteit van de lucht die is erkend als de schoonste in Italië, omdat er geen industrie in de regio is, en breng een bezoek aan de imposante Sila: een natuurpark dat nog steeds reusachtige eiken en dennen beschermt die wel tot 45 meter hoog zijn.

Calabrië is zonder twijfel de meest onontdekte regio in Italië, het toerisme is geconcentreerd in de maand augustus, feitelijk de middelste 2 weken, waar de toeristische stroming het hoogst is. Voor de rest van het jaar zult u genieten van een prachtige kalme en authentiek aspect van de cultuur van Zuid-Italië: zacht weer door het hele jaar, uitzonderlijke slow food met uitstekende typische producten zoals Cipolle di Tropea, Bergamotto, Liquirice, 'Nduja (een soort worst gemaakt van varkensvlees en chili) om de meest bekenden te noemen. Vriendelijk, warm, authentiek, nog steeds betaalbaar, laten we Calabrië gaan bezoeken!


1

EcoBelmonte Albergo Diffuso Belmonte Calabro4 nachten

Het EcoBelmonte Albergo diffuso is een authentieke accommodatie die ligt midden in het historische centrum van het gelijknamige dorpje Belmonte Calabro, aan de Tyrreense kust in de provincie Cosenza.
Belmonte Calabro, wijnstad sinds 2003, is een middeleeuws dorp, gelegen op een rotsachtige heuvel in de vorm van een ezelsrug en met een prachtig uitzicht op de zee. Een unieke, charmante plek, ideaal om de vakantie door te brengen in Calabrië. De appartementen van de Albergo diffuso (verspreid hotel), volledig vernieuwd met behulp van ecologische en milieuvriendelijke materialen, bevinden zich in de steegjes die het dorp karakteriseren.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Tenuta Ciminata Greco - Rossano4 nachten

Op een paar minuten rijden van het centrum van Rossano, Stad van de Codex en Licorice, omgeven door ongerepte natuur, bevindt zich tussen de oude olijfbomen en jonge citrusbomen, de historische thuisbasis van Tenuta Ciminata Greco.
De unieke positie maakt het mogelijk om buitengewone uitzichten te bewonderen: aan de ene kant, de Ionische zee die zich uitstrekt over de Golf van Corigliano, gedomineerd door DolceDorme, de hoogste top van Monte Pollino gebergte. Aan de andere kant, het heldere groen van de olijfbomen verspreid over de omringende heuvels.Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Chianalea 54 - Scilla (RC) 4 nachten

Een kleine B&B in het centrum van het dorp van Chianalea in Scilla. Een paar huizen ondergedompeld in de zee, pittoreske steegjes en trappen, boten en een glimp van blauw. Je hoeft alleen maar het huis te verlaten om in de kristalheldere zee te komen, op korte loopafstand vind je het strand van Marina Grande. Stranden, kiosken, ijs, restaurants en pizzeria's alles voor een ontspannen vakantie. De rots van het kasteel verdeelt de twee buurten en beschermt sinds eeuwen de zee van sirenes. Kerken, smaken van vroeger en ambachten in elke hoek.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
12 nachten (logies en ontbijt) vanaf 528 euro
12 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 740 euro
12 nachten (Fly&Drive) * vanaf 840 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Panda of soortgelijk, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico dat u aangerekend kan worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt raakt. Meer informatie over het eigen risico kunt u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor alle schadekosten die u worden aangerekend. Het is gewoon iets om u minder zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden).