HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Basilicata van kust tot kust

vanaf: €332 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Klein en onbekend: dit is Basilicata, regio in Zuid-Italië. In zo een klein gebied vindt u echter de essentie van een authentieke reis: van de zandstranden van Policoro en Metaponto tot aan de rotsachtige kust van Maratea met haar beroemde Christus. Dan heb je nog Matera, het meest bekende dorp van de regio, waar de eerste mens in Italië verscheen en sporen achterliet in de grotten die later huizen werden voor de armen van Matera. Castelmezzano en Pietrapertosa waar we adviseren om de Volo dell'Angelo te proberen en een van de mooie paden van Dolomiti Lucane te nemen. Dus veel te doen, ook zeker een plek om te bezoeken voor natuur- en voedselliefhebbers!

1

Borgo San Gaetano - Bernalda4 nachten

Gasten in Borgo San Gaetano ervaren een bepaald gevoel van comfort in de omgeving en de reden kan worden toegeschreven aan de vernieuwingsinterventie die strikt werd uitgevoerd met Green Building-methoden, zonder het gebruik van chemicaliën. De geur van limoen en natuurlijke materialen geeft een natuurlijk gevoel aan het milieu, en biedt welzijn en ontspanning.

De Dimore en de Casalini van Borgo San Gaetano, ooit werkhuizen die als bijlage bij het landhuis zijn gebouwd, vertellen het dagelijks leven van de oude families van Bernalda door het herstel van elk detail dat ooit tot de geschiedenis behoorde, met behoud van de grote aandacht voor het comfort van onze gasten, profiteren van de natuurlijke voordelen van de suggestieve context van het gebied.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

La Locanda Delle Donne Monache - Maratea3 nachten

Luxury Hotel in Basilicata, is in een oud klooster uit 1735 gevestigd. De kamers en suites verwelkomen de gasten met een discrete, gereduceerde esthetiek, gebruik makend van de overvloedige natuurlijke licht stroom die door het hele gebouw schijnt. De service is gegarandeerd.

Het hotel beschikt over 27 kamers en suites, vier soorten: Classic, Superior, Deluxe, Suite en zijn ingericht in een eenvoudige en elegante manier: speciale meubels, witte muren, smeedijzeren hoofdeinden en mooie tinten gecombineerd met originele ornamenten die deze omgevingen sieren. Alle kamers zijn uit te drukken in elegantie, comfort met een intieme en gezellige sfeer, met behoud van de charme en warmte van het oude klooster.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge