HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Familievakantie in Apulië

vanaf: €480

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Ontdek Apulië samen met je gezin tijdens deze fantastische familierondreis! Je verblijft op drie geweldige locaties verdeeld over de hak van Italië, ideaal voor als je niet te vaak wilt verplaatsen maar toch alles wilt zien. De reis begint in Gargano, bij een agriturismo waar het eventueel mogelijk is om 's avonds te dineren. Vervolgens verblijf je in de buurt van Monopoli, dus ongeveer in het midden van deze prachtige regio en tot slot helemaal in het zuiden waar je van de mooie stranden kunt genieten!

1

Agriturismo Giorgio - Mattinata, Gargano4 nachten

Agriturismo Giorgio in Mattinata (Garnano) bevindt zich in een prachtig gebied met olijfbomen en wordt gekenmerkt door typisch landelijke gebouwen. Het agriturismo is een oase van rust op steenworp afstand van het dorp en de stranden.

Alle appartementen hebben een eigen opgang, een patio, toilet en elektriciteit, warm water, centrale verwarming, een koelkast en keuken met servies. Er is een prachtig zwembad met uitzicht over de vallei, ideaal voor een moment van ontspanning. Een paar kilometer verderop bevinden zich de mooie stranden van Gargano. Restaurants bieden gerechten op een gastvrije en vertrouwde manier.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Agriturismo Antonelli Piangevino - Monopoli5 nachten

Villa Antonelli, gelegen op een heuvel, omringd door groen en grenzend aan een bos, is samengesteld uit een centrale structuur en een kapel met een toren van het bouwjaar 1763. Een klokkentoren met een bronzen klok overwinnen van de centrale voorzijde van het belangrijkste orgaan, langs de oprit. Binnenin vinden we 5 zelfstandige appartementen en een tuinkamer.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Antica Masseria Pescu - Presicce5 nachten

Onder een bos van eiken en Meditteraans landschap op de top van een kleine heuvel net buiten Presicce,bevindt zich de Masseria Pescu welke dateert uit de zeventiende eeuw, met zijn ondergrondse hand- uitgehouwen oude vintage oliemolen.
De Masseria, waarvan de restauratie uitgevoerd met behoud van details van het oorspronkelijke gebouw en uiteindelijk in het voorjaar van 2006 klaar was, is nu een mooie B & B met comfortabele Junior Suites (met grote dubbele bedden) en Lodges met prive en schaduwrijke veranda, uitgerust met tafels en stoelen. Onze tips voor je vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlargePrijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies) vanaf 480 euro
14 nachten (logies en auto)* vanaf 630 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 760 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van een Familie met 1/2 kinderen (3/4 personen) en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies in appartement
  • Huurauto: Renault Captur of soortgelijke, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
  • Ontbijt bij Antica Masseria Pescu
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).