HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Vespa Tour: Panoramische Tour langs de Amalfi kust!

Omschrijving

CLASSIC TOUR langs het historisch centrum van Napels


Ontdek Napels op een leuke en spannende manier met deze prive Vespa tour! Uw ervaren bestuurder zal u door de stad heen suizen op een vintage Vespa naar bekende bezienswaardigheden zoals the geweldie kerk van Santa Chiara en de kerk van Gesù Nuovo, Parco Virgiliano, Castel dell'Ovo, de betoverende terassen met zeezicht en het historisch centrum van Napels die op de lijst staat van de UNESCO werelderfgoed. Deze Vespa tour navigeert u door de drukke gebieden van Napels die niet door andere voertuigen bereikt kunnen worden.

DUUR: 4 uur en 30 minuten
Ochtend Tour: 09: 00-13: 30
Middag Tour: 14: 00-18: 30
Pick-up: in het hotel / waar de klant wil
Prijs: € 160,00 per persoonDe etappes: Spaccanapoli, via dei Tribunali, Piazza del Gesù, monumentale complex van Santa Chiara (input), Piazza San Domenico Maggiore, Sansevero Kapel (entree), San Gregorio Armeno, Hypogeum van de kerk van Santa Maria delle Anime Vagevuur bij Arco (input), Piazza San Gaetano, monumentale complex van San Lorenzo Maggiore, het Piazza Municipio, het Teatro San Carlo, Galleria Umberto I, Piazza Trieste e Trento, de Piazza del Plebiscito, de kerk van San Francesco di Paola (input), het Koninklijk Paleis, Borgo Marinari (input), Castel Ovo, via Caracciolo, Mergellina, Posillipo, Virgilian Park


PANORAMISCHE TOUR

In deze tour zal de city trainer de groep begeleiden om de adembenemende uitzichten waar de stad rijk aan is te laten ontdekken.

DUUR: 4 uur en 30 minuten
Ochtend Tour: 09: 00-13: 30
Middag Tour: 14: 00-18: 30
Pick-up: in het hotel / waar de klant wil
Prijs: € 160,00 per pax
De etappes: Piazza Municipio, Galleria Umberto I, Piazza Trieste e Trento, Piazza del Plebiscito, Chiesa di San Francesco di Paola (ingresso), Borgo Marinari, Castel dell’Ovo, via Caracciolo, Mergellina, via Petrarca, via Orazio, Posillipo, Marechiaro, Parco Virgiliano (ingresso), veduta su Nisida, Castel Sant’Elmo (ingresso), Certosa di San Martino

TOUR FLEGREO


De Campi Flegrei hebben een enorme historische betekenis, landschap en territoriale gekenmerkt door indrukwekkende Romeinse ruïnes die komen in een uitgestrekt gebied van vulkanische. De stad trainer zal de groep begeleiden naar de historische en landschappelijke wonderen van de Flegrea verkennen.

DUUR: 5 uur
Ochtend Tour: 08: 00-13: 00
Middag Tour: 14: 00-19: 00
Pick-up: in het hotel / waar de klant wil
Prijs: € 180,00 per paxDe etappes: Porto di Pozzuoli, Tempio di Serapide, Anfiteatro Flavio (ingresso), Solfatara (ingresso), Lago Lucrino, Monte Nuovo, Lago d'Averno, Baia di Bacoli, Castello di Baia, Piscina Mirabilis (ingresso), Bacoli, Capo Miseno, Lago Fusaro, Casina Vanvitelliana (ingresso

AMALFI COAST TOUR


Aan boord van vintage Vespa's in de mooiste stad van Italië, en onder leiding van een trainer beleefd, deskundig en discreet, zullen we langs de karakteristieken van de kust waarop is neergestreken de meeste dorpen en van waaruit u kunt de majesteit bewonderen doorsturen een panorama over de hele wereld bekend. Met de juiste korte stops waar je gelukkig kunt chatten en enkele foto's die we zullen verder gaan langs de route die leidt van Sorrento naar Minor, door middel van Positano, Amalfi en Ravello nemen. Het zal een onvergetelijke dag te zijn, in de naam van de teamgeest die dankzij een impuls zal geven aan de betoverende reis door het prachtige landschap en de tradities van ambachtelijke en lokale gerechten.

DUUR: 6 uur in Amalfi Coast
+ 1 uur voor de lunch
+ 2 uur voor de uiteindelijke overdracht van / naar Napels
Tourschema: 09: 00-18: 00
Pick-up: in het hotel / waar de klant wil
Prijs: vanaf €260,00 tot € 350,00 per pax (prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het startgebied)


De etappes:
Sorrento, Punta Campanella, Positano, de Emerald Grotto (ingang), Amalfi, Kathedraal van Amalfi (input), Ravello, Villa Rufolo (input). Lunch in een lokaal restaurant inbegrepen. Mogelijke transfer van / naar Napels inbegrepen.


The Vespas:
VINTAGE AUTO TOUR in Amalfi Coast


De Fiat 600 D is ongetwijfeld het symbool van de bom en economische '60. Juweeltje van Italiaans design door ingenieur Dante Giacosa, de Fiat 600 is de auto die de geschiedenis van de Italiaanse heeft gemarkeerd. Slenteren met deze mooie auto zullen we zeker beginnen in de ogen van die Italianen die in deze kleine auto herinneringen aan een gelukkige jeugd verliet.
Aan boord van een mooie vintage auto's en onder leiding van een stad trainer beleefd, deskundig en discreet, zullen we langs de karakteristieken van de kustlijn op die is neergestreken de meerderheid van de dorpen en van waaruit u kunt de majesteit van een landschap te bewonderen doorsturen wereldwijd bekend. Met de juiste korte stops waar je gelukkig kunt chatten en enkele foto's die we zullen verder gaan langs de route die leidt van Sorrento naar Minor, door middel van Positano, Amalfi en Ravello nemen. Het zal een onvergetelijke dag te zijn, in de naam van de teamgeest die dankzij een impuls zal geven aan de betoverende reis door het prachtige landschap en de tradities van ambachtelijke en lokale gerechten.

DUUR: 6 uur in Amalfi Coast
+ 1 uur voor de lunch
+ 2 uur voor de uiteindelijke overdracht van / naar Napels
Tourschema: 09: 00-18: 00
Pick-up: in het hotel / waar de klant wilPrijs: vanaf € 200,00 tot € 300,00 per pax (prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het startgebied)
De etappes: Sorrento, Punta Campanella, Positano, de Emerald Grotto (ingang), Amalfi, Kathedraal van Amalfi (input), Ravello, Villa Rufolo (input).
Lunch in een lokaal restaurant inbegrepen. Mogelijke transfer van / naar Napels inbegrepen.Leeftijd
* Agree to the Privacy Policy