HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Vannulo buffels boerderij

Omschrijving

Een wandeling om de buffels te bewonderen, met geuren en geluiden die zijn geïntegreerd met de moderniteit van de stallen. De wijsheid van vakmanschap. De weg eindigt met een ontmoeting met de smaak van zuivelproducten.

Gecertificeerde biologische boerderij ICEA. De boerderij groeit voer voor de 600 buffels. Elk van hen is alleen behandeld met homeopathische middelen.

Douches en borstels, rubber matrassen en muziek, avant-garde technieken van het melken om het welzijn van de dieren, hygiëne en kwaliteit van de melk te waarborgen. De melkrobot biedt het dier de mogelijkheid tot zelfmanagement met het ritme van het leven op meer natuurlijke en minder stressvolle wijze.


Dit programma kan geboekt worden voor groepen vanaf minimaal 6/8 personen

Het programma omvat als etappes:
  • Een kijk op de verwerking van de mozzarella, een kijk op het yoghurt verwerkingsbedrijf, een bezoek aan de buffel fokkerij,
  • Een bezoek aan een landelijk museum met meer dan duizend stukken en aan de winkel waar je handgemaakte producten van buffelleer vindt.
  • Het bezoek vindt bij voorkeur plaats in de ochtend, want alleen dan is het mogelijk om de verwerking van de mozzarella te zien, dus de aankomst op de boerderij moet uiterlijk om 11:30 plaatsvinden.
  • Lunch: proeverij van mozzarella, ricotta, tomaten, groene salade, yoghurt van het bedrijf, zelfgebakken brood, rustiek brood, witte wijn, mineraalwater, ijs/koffie/cappuccino.


Leeftijd
* Agree to the Privacy Policy