HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Toeristische Gids in Italië: Pompeii, Amalfi kust, Napels, de Etna, Agrigento

Omschrijving

VesuvioTour heeft contact met lokale toeristische gidsen die het voor onze gasten mogelijk maken het echte leven inItalië te ervaren, ver van het massatoerisme. Wij werken in de meest bekende plekken waar een gids wordt geadviseerd: Pompeii, Capri, Vesuvius, Napels, Paestum, Etna, Agrigento en Selinunte.

Prijs per Dag
Halve dag vanaf 150 euro
Hele dag vanaf 220 euro

Iedere gids spreekt vloeiend Engels en eventueel andere talen op verzoek (Nederlands bij voorbeeld). Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.
"Onze gids, Vittorio, voor de Vallei van de Tempels was uitstekend. Hij was energiek en bereid om aan onze behoeften te voldoen. Hij hielp ons met parkeren zodat we op een handige plek de tour konden beginnen en eindigen. Aan het einde van de tour bracht hij mijn man naar de parkeerplek zodat hij ons op kon halen bij het eindpunt. De gids nam ons zelfs mee naar een restaurant dat hij had geadviseerd na de tour!
Hij was zeer geïnformeerd over de geschiedenis van de tempels en was goed in het verstrekken van de informatie. Wij zijn geïnteresseerd in planten en bomen dus heeft hij de tour voor ons gepersonaliseerd en zorgde ervoor dat hij wees op de tuinbouw van het gebied.
Hij droeg een boek met extra informatie. De beelden die hij ons liet zien droegen bij aan de kwaliteit van de presentatie.
Mijn man, ik, en 3 volwassen kinderen waren extreem tevreden over de tour!"


Leeftijd
* Agree to the Privacy Policy