HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

/

dinsdag 11 maart 2014

Amalfikust ervaring in maart

Wij hebben een fantastische week gehad aan de Amalfikust. Een ware beleving om nooit te vergeten. Alles prima geregeld en boven verwachting. In tegenstelling tot de boeking hebben wij in Vico Equense geslapen in b&b Villa Scaramellino. Is van dezelfde eigenaar. Separaat stuur ik wat foto’s van beide b&b’s. Deze accommodaties kunnen jullie met een gerust hart aanbevelen.
Als jullie nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Je merkte wel dat het seizoen nog moest beginnen, maar dit gebied in het hoogseizoen is denk ik niet te doen. Nu kon je nog behoorlijk doorrijden, parkeren en de straatjes lopen en je als enige toerist wanen. Met de ferry naar Capri gegaan en daar voor 20 euro meegegaan met een gids die ons en nog zo'n 10 mensen in een luxe Mercedesbus meenam voor een tour op het eiland. Deze gids benadert toeristen op de ferry. Blij dat we dat gedaan hebben, je wordt uitgebreid geinformeerd over het eiland en je komt op plekken die je misschien anders zou missen. Lunchtip als je richting Salerno gaat, vlak voor Vietri, Hotel Voce del Mare. Ligt aan de weg, goede parkeermogelijkheid. Plekje bij het raam is een must, het lijkt alsof je zweeft in de lucht, Duizelendwekkend uitzicht. Dinertip Vico Equense, Restaurant Mustafa, net buiten Vico (richting Napels) in Salento. Net voor de tunnel (onder het spoor) rechtsaf naar beneden rijden tot je niet meer verder kan. Aan het haventje bevindt zich Mustafa. Vergeet vooral niet een dessert te bestellen. Strand Positano..Chez Black. In deze tijd van het jaar zonder reservering lunchen/dineren. Aan de foto's aan de muur blijkt dit zomers a place to be te zijn. Vele celebs hebben daar vertoefd.

Geschreven door Brillenburg Wurth en Martens Katinka