HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesBlogVoorwaardenDienstenContact
X

/

Friday 14 August 2020

9 beste villa's met zwembad aan de Amalfikust

Ontdek de beste manier om een onvergetelijke ervaring te creëren aan de Amalfikust, de meest verleidelijke bestemming van Italië. Verblijf in een van de beste villa's met zwembad terwijl je de prachtige kustlijn van Amalfi gaat verkennen. Vooral bekend om zijn geweldige stranden, lokale gastronomie en panoramische uitzichten die een prachtige blik op de helderblauwe zee vastleggen! Het zuiden van Italië zit vol wonderen en soms is het moeilijk om te beslissen wat je wilt bezoeken. Met deze selectie ontdek je de meer verborgen en authentieke kant van de Amalfikust. Verken de schoonheid van middeleeuwse sites zoals Marmorata, Minuta, Maiori en Vietri Sul Mare; het Romeinse dorp Nerano; en de schoonheid van meer populaire sites zoals Positano, Scala en Amalfi.

Hier is een lijst van 9 beste villa’s met zwembad op de Amalfikust:


1. Villa Principessa – De Beste Villa met Privé Strandtoegang op de Amalfikust


Als je nog nooit hebt gehoord van een klein plaatsje genaamd Marmorata in het zuiden van Italië, dan is het misschien tijd om Villa Principessa en het prachtige uitzicht te ontdekken dat het biedt over de Amalfikust.. De locatie is perfect om andere mooie bestemmingen zoals Ravello, Positano, Amalfi en Capri te bereiken, terwijl je geniet van de privacy en rust van een kleinere plaats. Villa Principessa is een van de beste villa's in de omgeving van Ravello met zwembad, oorspronkelijk uit de late 18e eeuw maar gerenoveerd met al het moderne comfort dat je nodig hebt. Het charmante en elegante interieur met authentieke vloertegels en wanddecor zal uw verblijf uniek maken. De Villa heeft twee verdiepingen met 3 slaapkamers; de voorkant met uitzicht op de straat en de achterkant met uitzicht op zee.

Waarom we het geweldig vinden: Villa Principessa is inderdaad een bijzondere vakantie-ervaring! Je kunt heerlijk ontbijten op een privéterras, 's middags even bijkomen bij het zwembad of privétoegang tot de zee (slechts 120 treden). Bij Villa Principessa zijn de zonsondergangavonden perfect voor een romantisch diner bij kaarslicht, bereid door een persoonlijke chef-kok. Je hoeft niet te koken of zelfs een auto te hebben, want je kunt ook een van de nabijgelegen steden verkennen met een lokale bus die op slechts een paar meter van de Villa ligt.

Ideaal voor: stellen, gezinnen en een groep vrienden.

(Foto 1. Privétoegang tot de zee bij Villa Principessa)


2. Villa Minuta – Jouw Privé Hoekje van Paradijs In Het Hart Van Scala


Een andere geweldige villa met zwembad aan de kust van Amalfi is zeker Villa Minuta, gelegen op een heuvel en met uitzicht op zee
in het hart van Scala. Minuta is een klein pittoresk dorpje, met een bewaard gebleven middeleeuws verleden, vooral bekend om zijn kleine maar charmante plein en de basiliek van Sant'Eustachio. Villa Minuta is geweldig om de drukte van Ravello te vermijden, maar tegelijkertijd een luxe ervaring te hebben, omringd door weelderig groen met een zwembad en een verbazingwekkende buitenkant met een groot terras. Perfect voor een rustige ontsnapping waar je het panoramische uitzicht over de zee en de Amalfikust kunt bewonderen. De prachtige villa is verdeeld over drie verdiepingen met drie onafhankelijke eenheden, elk elegant ingericht en gerenoveerd. Geweldig voor gezinnen en koppels die graag in privacy genieten van hun ontspannende momenten.

Waarom we er van houden: één blik op de tuinen van Villa Minuta en je zult zien waarom het een van onze favoriete villa's aan de Amalfikust is! De zorgvuldig onderhouden tuinen waar je kunt wandelen en biologisch fruit kunt plukken voor uw ontbijt zijn niet te missen! Het is perfect voor evenementen en ook huwelijksceremonies. Het adembenemende panoramische uitzicht over de kustlijn is een ander onvergetelijk pluspunt. Neem tijdens warme dagen een moment van verfrissing in het zwembad of lees je favoriete boek voor het diner in een romantische omgeving op een zonovergoten terras. Villa Minuta is jouw privé hoekje van het paradijs!

Ideaal voor: pasgetrouwden, bruiloften, stellen

(Foto 2. Villa Minuta buiten)


3. Villa Magia – Van Een Historische Uitkijktoren Tot Een Luxe Villa


Villa Magia stamt oorspronkelijk uit de
18e eeuw en was ooit een uitkijktoren van Positano om de lokale bevolking te waarschuwen tegen de Saraceense piraten. Dat is nog eens onderdompeling in het lokale erfgoed! Als je op zoek bent naar een unieke en authentieke ervaring aan de Amalfikust, dan is Villa Magia een echt pareltje. Het is gebouwd op een klif van Positano met een prachtig uitzicht over de zee en straalt echt de stijl uit van een oud decor, gerenoveerd voor een aangenaam verblijf. Met zijn lichte en elegante interieur, geweldige buitenlucht en drie zwembaden (ja, drie!) is het een perfecte keuze, of je nu een bruiloft of een vakantie in Positano en zijn prachtige omgeving plant.

Waarom we er van houden: uniek. Romantisch. Onvergetelijk. Villa Magia is een luxe bestemming voor stellen of pasgetrouwden die het beste van de Amalfikust willen. Je kunt een duik nemen in het grote zwembad met zonneterras met uitzicht op de helderblauwe zee. Bent je op zoek naar meer privacy, dan kunt je de Exclusive Suite met privé zwembad boeken. We raden ook aan om hun SPA- en Wellness-service uit te proberen. Als het om eten gaat, biedt Villa Magia lokaal geproduceerde ingrediënten of producten die uit hun eigen tuin zijn geplukt. Als je op zoek bent naar een romantische accommodatie, dan is Villa Magia een goede keuze!

Ideaal voor: stellen, pasgetrouwden

(Foto 3. Villa Magia - terrasuitzicht vanaf een Doppia Deluxe Kamer)


4. Villa Laura – Beste Optie Voor Reizen In Een Groep Om Scala en de Amalfikust Te Verkennen


Villa Laura is gelegen in het oudste dorp van de Amalfikust en wordt omgeven door de heuvels van Scala met een prachtig uitzicht over de kustlijn. Het heeft vier volledig uitgeruste appartementen genaamd Anna, Emma, ​​Elisa en Ilaria: elk met een keuken, een eigen terras of een raam met uitzicht op het panorama van Ravello en de Amalfikust. Het zwembad ziet eruit als een plaatje uit de omslag van een tijdschrift en de ontspannen sfeer van de omgeving doet je het stadslawaai en de drukke straten vergeten. Als je op zoek bent naar een gezellige accommodatie terwijl je de wonderen van de Amalfikust verkent, moet je Villa Laura eens bekijken!

Waarom we het geweldig vinden: Een van de beste dingen van Villa Laura is het feit dat het plaats biedt aan maximaal 20 personen. Natuurlijk is er het voordeel van een aardige gastheer, zoals Aurelio en zijn familie, die je van harte zullen verwelkomen. Scala is een geweldige bestemming om langs de kust van Amalfi te reizen en Villa Laura ligt op slechts 2 km afstand van het historische centrum van Ravello, gelegen op een rustige locatie om de drukte te vermijden. Bovendien is het spectaculaire panoramische uitzicht werkelijk onvergetelijk!

Ideaal voor: Grote groep vrienden en familie

(Foto 4. Villa Laura - zwembad)


5. Villa Marianna – De Beste Reden om Nerano te bezoeken, Een Verborgen Pareltje van de Amalfikust


Het strand van
Marina del Cantone in Nerano trekt al eeuwenlang bezoekers aan de Amalfikust, waaronder de Romeinse keizer Tiberio Nerone die naar verluidt betoverd door zijn schoonheid zijn eigen villa in het gebied bouwde en het dorp Neronianum noemde, het huidige Nerano. Villa Marianna, gelegen in dit kleine vissersdorp, is perfect voor gezinnen en een groep vrienden die op zoek zijn naar charmante accommodatie in de omgeving van Sorrento en de kust van Amalfi. De villa is verdeeld in drie niveaus en de hoogste kamer heeft een prachtig uitzicht over de Li Galli-eilanden. Ook heeft elk niveaje een mooi terras waar je kunt ontspannen en zonnebaden, voordat je afkoelt in het gemeenschappelijke zwembad. Nerano staat bekend om zijn op vis gebaseerde keuken, geweldige restaurants en nabijgelegen stranden om te verkennen. Met zijn warme, kristalheldere water nodigt hij je uit om te zwemmen!

Waarom we het geweldig vinden: Villa Marianna is een mooie mix van stijlvol en eenvoudig interieur vermengd met groen buiten met olijfbomen en mediterrane bloemen. Carmen en Tony zorgen ervoor dat je je van harte welkom voelt tijdens je verblijf in Villa Marianna, en een welkomstmand met sinaasappels en citroenen uit Sorrento is best een leuke touch! Bovendien bevindt deze villa zich ver van de meer toeristische plaatsen en geeft je veel vrijheid om de kust van Amalfi te verkennen, terwijl je toch verblijft in een bewaard gebleven huishouden van het traditionele zuiden. Dit is ook een geweldige kans om de lokale specialiteitSpaghetti alla Nerano” te proberen, een gerecht op basis van pasta, courgette en kaas!

Ideaal for: Families, Koppels, Groep van Vrienden

(Foto 5. Villa Marianna, zwembad)

6. Villa Alba d'Oro - Historische Luxe Villa In Het Hart Van Amalfi


Villa Alba d'Oro is een prachtig voorbeeld van een
welvarend huishouden dat de oude glorie van de Middeleeuwen uitbeeldt. Gelegen op het bovenste deel van de Baglio-heuvel in Amalfi, is het met passie gerenoveerd met behoud van de authentieke stijl. Wakker worden in Villa Alba voelt misschien wel als een kijkje in het verleden! Als het unieke interieur nog niet genoeg is, zal Villa Alba d'Oro je ook versteld doen staan met het overloopzwembad van waaruit je kunt genieten van het mooiste uitzicht op de Amalfikust. Een echt gevoel van "tussen de lucht en de zee"!

Waarom we ervan houden: Gelegen op het hoogste punt, met Villa Alba d'Oro ervaart je "de Amalfikust ansichtkaart uitzicht", zo beroemd en altijd geportretteerd in het hart van de lokale bevolking. Ook perfect gelegen om het nabijgelegen Positano, Praiano, Ravello, Scala en meer te verkennen. Villa Alba D’Oro is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een elegante en rustige sfeer in het hart van Amalfi.

Ideaal voor: stellen, groepen mensen

(Foto 6. Villa Alba D’Oro, uitzicht vanaf het terras)


7. Villa Divina - Een Van De Beste Huwelijksreis Bestemmingen Op De Amalfikust


Net als de naam portretteert Villa Divina een mooie elegantie van een middeleeuws landgoed met een legendarische achtergrond en een voortreffelijke service die het vandaag de dag biedt. Omgeven door citroenbomen, olijfgaarden en mediterraan bos, strekt het landgoed van Villa Divina zich uit over zeven hectare, met prachtig uitzicht op de zee van de Amalfikust. De vredige sfeer van het zwembad of de geur van citroenboomgaarden zullen je zeker ontspannen na een lange dag sightseeing in Cetara of Salerno en het verkennen van nabijgelegen stranden. Vietri Sul Mare is een geweldige vakantie-optie omdat er veel verborgen baaien zijn om te verkennen, alleen bereikbaar per boot en perfect voor een toevluchtsoord en romantische momenten.

Waarom we ervan houden: Idyllisch. Elegant. Verrukkelijk. Ook perfect voor liefdesvogels die de Amalfikust hebben uitgekozen als hun huwelijksreisbestemming! Villa Divina is een unieke ervaring, ideaal om te ontspannen en een aangenaam verblijf aan de kust van Amalfi. Heb je je ooit afgevraagd hoe Limoncello wordt gemaakt? Bij Villa Divina kun je een "Lemon Tour" krijgen en alles leren wat je moet weten over Limoncello, aangezien ze hun eigen citroentuin hebben! Je kunt ook kiezen tussen een kookles of een wijnproeverij - de beste manier om als een local te eten en de eetcultuur van dit gebied te begrijpen.

Ideaal voor: pasgetrouwden, stellen, liefhebbers van agrotoerisme, wijnliefhebbers

(Foto 7. Villa Divina uitzicht vanaf het terras)


8. Villa Acqua Chiara – De Koningin Van Limoentuinen Op De Amalfikust


Als je op zoek bent naar het
grootste strand aan de Amalfikust, moet je zeker Maiori bezoeken en in de charmante Villa Acqua Chiara verblijven - jouw nieuwe zomerhuis! Maiori, of ooit bekend als Città Regia, speelde een belangrijke rol sinds de Middeleeuwen aan de Amalfikust . Villa Acqua Chiara ligt net boven de zeeklif en biedt je een prachtig uitzicht over de kust van Amalfi en de natuurlijke omgeving van citroenboomgaarden en groene terrassen. Op loopafstand van het centrum van Maiori, waar je restaurants, bars en winkels kunt verkennen, biedt Villa Acqua Chiara je een comfortabel verblijf met twee slaapkamers, een groot privéterras en een overloopzwembad.

Waarom we ervan houden: Villa Acqua Chiara heeft alles wat je nodig heeft voor een perfecte vakantie: een zonnig terras met spectaculair uitzicht op zee, een zwembad en een solarium. Bovendien een prima locatie met een fijn huiselijk interieur: licht en sfeervol. Op verzoek is er ook een persoonlijke kok. Het strand van Maiori zal je lokken met zijn heldere en groenblauwe water. Mis deze ontspannen omgeving niet als je het authentieke deel van de Amalfikust wilt verkennen!

Ideaal voor: gezinnen, stellen, vriendengroep


(Foto 8. Villa Acqua Chiara, uitzicht vanaf het terras)


9. Villa Ibsen – A Charming Family Villa In the Hills of Amalfi


Villa Ibsen ligt op slechts 2 km van Amalfi en is een c
omfortabele ervaring waar je zich bijna thuis kunt voelen terwijl je de schoonheid van de kust van Amalfi ontdekt. Met twee slaapkamers en een extra bank heeft het een grote tuin en een terras waar je kunt zonnen, relaxen of barbecueën. Het zwembad is een ander pluspunt, met een prachtige groene omgeving en zo mooi als een plaatje met uitzicht op zee. In minder dan 300 stappen kunt je een duik nemen op het strand van Santa Croce of een openbare boot nemen naar Amalfi. Er is veel te ontdekken in de omgeving van de Amalfikust en Villa Ibsen is een prima startpunt!

Waarom we het geweldig vinden: privéstrand. Geweldige restaurants. Voelt als thuis. Villa Ibsen is een geweldige keuze om de kust van Amalfi te verkennen vanwege de locatie en het vriendelijke welkom. Je hoeft ook niet te koken of naar een restaurant te gaan als je thuis wilt chillen. Op verzoek bereidt een Italiaanse chef-kok uw maaltijden tegen een redelijk tarief! Als je met een grotere groep of met uw gezin reist, is Villa Ibsen een geweldige keuze om Amalfi en andere mooie steden zoals Ravello en Positano te verkennen.

Ideaal voor: gezinnen, groepen mensen

(Foto 9. Villa Ibsen, uitzicht met een zwembad)

Voel je je geïnspireerd door een van onze villa's aan de Amalfikust? Neem gerust contact met ons op voor het boeken of voor andere vragen. Ons VesuvioTour-team staat klaar om je te helpen!

Geschreven door Morana