HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Regio Lissabon

De Unieke Hoofdstad van Portugal

De regio Lissabon is de kleinste maar ook de meest dichtbevolkte en meest internationaal bezochte regio, met een groot aantal topattracties van het Portugese grondgebied. Het centrum van belang is zeker de stad Lissabon, de hoofdstad, een buitengewoon fascinerende kosmopolitische stad die een sprookjesachtige sfeer oproept en waar paleizen en historische monumenten worden afgewisseld met badplaatsen met natuurrijke parken die rijk zijn aan vegetatie en een eenzame vuurtoren die de meest westelijke markeert punt van Europa precies in Cabo da Roca. Een oude charme tussen gotische en manuelijnse kunst, een tijdloze charme die dichters en reizigers eeuwenlang heeft betoverd.

Na de hoofdstad hebben we de romantische Sintra, de op één na meest bezochte stad na Lissabon, waar een bezoek aan het negentiende-eeuwse kasteel "Palacio da Pena" op de top van een heuvel vanwaar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de oceaan, niet te missen is. Andere bezienswaardigheden in deze regio zijn zeker Cascais, een prachtig toevluchtsoord aan zee, Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa of Sesimbra dat op een heuvel staat die wordt gedomineerd door een Moors kasteel. Kortom, laat u betoveren door een van onze Fly & Drive in deze regio die met passie voor u is ontworpen en die uw vakantie een onvergetelijk moment maakt.