HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Verblijf in de beste B&B's in Valencia

vanaf: €480 p.p.

Aantal nachten: 12

Omschrijving

Een tour langs de regio Valencia door authentieke Bed&Breakfast met charme en vriendelijke eigenaren: deze regio is nog steeds relatief onontdekt en zo rijk aan cultuur en dingen om te doen in "trage tijd" zoals we graag reizen. Elke plek zal u verrassen met een echte en vriendelijke sfeer, lokale gerechten en zijn allemaal gemakkelijk te bereiken.

Deze Rondreis zal beginnen in het centrum van Valencia, waar je inderdaad geen auto nodig hebt, je kunt de stad te voet of openbaar vervoer verkennen en ook de dagelijkse excursies op dezelfde manier doen. Dan begint je tour on-the-road richting Jalon, een authentiek dorp in het midden van de regio om te kunnen genieten van de authentieke sfeer, en de laatste stop zal zijn naar de andere kust van Alicante, met haar lange zandstranden, mooie dorpjes zoals Altea, een echte aanrader!

1

City Garden B&B Valencia4 nachten

Berangere is een architect en een enterior-ontwerper. Uit zijn passie creëerde hij City Garden B & B Valencia, die in maart 2017 in Valencia werd geopend. Elk detail is ontworpen om een ​​ontspannen, comfortabele en gastvrije sfeer te creëren. Elk element van City Garden, van het ruime terras, het mediterrane ontbijt, de comfortabele bedden, de vriendelijke gastheren, draagt ​​bij aan een ervaring die tegelijkertijd echt stedelijk en absoluut rustig is, midden in het centrum van Valencia.

U kunt genieten van een goede tijd op het rustige, vredige en ruime terras, veel planten, de frisse bries en het mediterrane licht. De perfecte plek om te ontbijten of te ontspannen na een lange dag sightseeing.


Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

B&B Casa con destino, Jalón4 nachten

Casa con Destino is een mooie B&B gelegen in het binnenland van de Costa Blanca. Jalón is de naam van het dorp en is bekend vanwege de wijnteelt rondom het dorp en de wekelijkse markt op zaterdag. Op de eerste verdieping zijn er gemeenschappelijke ruimtes: zitruimte, ontbijtruimte (winter) en TV. Hier bevindt zich ook de honestybar en koffiefacilieiten (deze laatste is gratis te gebruiken). Tevens is er op de eerste verdieping een terras en bibliotheek. Buiten is er een patio met een overdekt gedeelte, hier kan men ontbijten, eten, chillen, loungen of gewoon relaxen. De tuin met zwembad, buitendouche en jacuzzi staat eveneens ter beschikking van de gasten.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

La Venteta, Aigües - Alicante 4 nachten

Aigües is een bijzondere bestemming, zowel voor de locatie als voor de diverse bezienswaardigheden en activiteiten. Het ligt op 25 km afstand van Alicante, in de regio "Costa Blanca". Elke zondag van de maand is er een antiek en handwerkmarkt en openlucht concerten, perfect om te ontspannen en te genieten van deze prachtige locatie, dichtbij de zee.

Dit bijzondere landhuis, was lang geleden een oude herberg en is nu gerenoveerd en omgetoverd tot een rustgevend en mooi hotel waar u kunt genieten van de bergen, de zee en de mediterrane zon. U betreedt het huis via een mooie patio met een interessante collectie van terracotta. De deur is gemaakt van hout en als u binnenkomt bent u omringd door hoge plafonds met houten balken en dikke witte muren.
Het motto van het dorpje is: "Aigues geneest zonder artsen, je kan er geen apotheek te vinden, alleen de zuivere lucht, het water en de schaduw van de pijnbomen".
  • Altea
  • Watervallen van Algar
  • Terra Natura
  • Alicante, Benidorm


Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
12 nachten (logies en ontbijt) vanaf 475 euro
12 nachten (logies, ontbijt en auto voor 8 dagen)* vanaf 575 euro
12 nachten (Fly&Drive) * vanaf 675 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kunt u terugvinden in de voorwaarden onder huurauto).