HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X
icona fly and drive

Door de kust van Montenegro: Kotor en Sveti Stefan

Montenegro is een klein land vol verrassingen! Autorijden is veilig langs veelal nieuwe wegen, en ontdek ook veel plaatsen zelf, ver van het massatoerisme vandaan, eigenlijk helemaal niet toeristisch.

We hebben een aantal van de mooiste plekken geselecteerd die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Montenegro: van de ongerepte stranden van Sveti Stefan, Budva of Petrovac tot de prachtige Kotor en zijn fjorden tot Perast. Het hele land is absoluut wild en de hoogtepunten zijn het natuurpark Durmitor en het Scutari-meer.

Wij van VesuvioTour vragen slechts 20 euro om een onvergetelijke vakantie voor u samen te stellen, door de beste accommodaties te selecteren, de meest betrouwbare huurauto altijd met volledige verzekering en de goedkoopste vlucht naar uw bestemming.

U kunt altijd uw eigen droomvakantie creëren en interessante excursies of authentieke ervaringen toevoegen zonder extra kosten via onze online boeking.