HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X
icona fly and drive

Umbria

Fly & Drive Naar Umbria

Een Fly&Drive in Umbrië is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar echte authenticiteit, heerlijk eten en mooie natuur. Deze prachtige regio wordt het "groene hart van Italië" genoemd vanwege haar ongerepte natuur en de centrale ligging, maar dat is niet alles; ook staat het gebied bekend als "land van heiligen en krijgers". Daarnaast heb je natuurlijk ook nog beroemde kunstenaars zoals onder andere il Perugino.
Umbrië bestaat uit vele etruskische en middeleeuwse dorpen gelegen op heuvels waardoor je tegelijkertijd kunt genieten van prachtige uitzichten: Todi, Perugia en Gubbio zijn hier enkele voorbeelden van.
Voor degenen die graag in de natuur zwemmen, hier bevindt zich het op drie na grootste meer van Italië, lago Trasimeno. Bekijk snel onze fly & drives!

Wij van VesuvioTour vragen slechts 20 euro om een onvergetelijke vakantie voor u samen te stellen, door de beste accommodaties te selecteren, de meest betrouwbare huurauto altijd met volledige verzekering en de goedkoopste vlucht naar uw bestemming.

U kunt altijd uw eigen droomvakantie creëren en interessante excursies of authentieke ervaringen toevoegen zonder extra kosten via onze online boeking.