HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X
icona fly and drive

Marche

Fly & Drive en Rondreis Naar Marche

Een fly&drive in de Marche is ideaal voor degenen die graag een uniek gebied willen ontdekken, waar de zee altijd dichtbij is! Gekenmerkt door de aanwezigheid van de Apennijnen, die geleidelijk via evenwijdig lopende dalen aflopen naar zee, onderscheidt het gewest zich door haar unieke schoonheid en bracht het grote namen voort: van Giacomo Leopardi tot Rafaël, van de componisten Giovanni Battista Pergolesi en Gioachino Rossini tot operacomponist Gaspare Spontini, van de priester-ontdekkingsreiziger-cartograaf Matteo Ricci tot Frederik II (van Hohenstaufen).
Dankzij de structuur van het gebied, gedomineerd door de bergen en gelegen aan zee, is de keuken in de Marche zeer gevarieerd en worden schotels met een sterke, krachtige smaak, vaak op basis van vlees, afgewisseld met gerechten op basis van schaaldieren, vis en zeevruchten.

Wij van VesuvioTour vragen slechts 20 euro om een onvergetelijke vakantie voor u samen te stellen, door de beste accommodaties te selecteren, de meest betrouwbare huurauto altijd met volledige verzekering en de goedkoopste vlucht naar uw bestemming.

U kunt altijd uw eigen droomvakantie creëren en interessante excursies of authentieke ervaringen toevoegen zonder extra kosten via onze online boeking.