HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Grand Tour Beste van Portugal

vanaf: €700 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Met de Fly Drive Grand Tour van Portugal krijg je het meeste om de noordelijke schoonheid te ontdekken! Verdiep je in het culturele verleden van de oude binnenstad van Porto; het religieuze erfgoed van Braga; de oudste "studentenstad" Coimbra; en de Douro Valley waar de beroemde Portwijn wordt gemaakt! Uw Portugese reis kan beginnen in Porto, een kleurrijke historische en levendige stad met veel bezienswaardigheden, vooral de wijk Ribeiraet, het oudste deel van de stad of Palácio da Bolsa. Wist je dat het oude deel van de stad is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed? Ga verder naar Coimbra, bekend als Cidade dos estudantes met de oudste en grootste universiteit van Portugal, maar ook de geboorteplaats van de eerste Portugese koning, Afonso I. Braga is geweldig voor stadswndeling met gotische en barokke gebouwen en is het niet ongebruikelijk om de geluiden van verschillende kerkklokken te horen. Braga is ook de thuisbasis van de oudste kathedraal van Portugal. Last but not least is het tijd om het gebied van de Douro-vallei te bezoeken, een van de oudste afgebakende wijnregio's ter wereld met enkele van de beste wijnmakerijen van Portugal! Geniet van uw ontspannen avonden midden in de natuur met een goed glas portwijn. Het unieke gebied van de Douro-vallei wordt beschermd door UNESCO, waar van generaties het wilde land veranderden in weelderige wijngaardenvelden; levendig groen in de zomer en vlamkleurig in de herfst. Om uw Portugese reis af te sluiten met een zonsondergang over de Douro-rivier en zijn vallei, is dit een must-see! Deze Fly and Drive-vakantie is perfect voor gezinnen, vrienden en koppels, omdat het de Portugese geest in zijn volle betekenis weerspiegelt, terwijl u de meest populaire en authentieke plaatsen gaat verkennen.

1

Duas Portas3 nachten

Bedacht, ontworpen en gecreëerd door drie vrouwen uit dezelfde familie, biedt Duas Portas een op maat gemaakte, zorgzame en attente service aan haar gasten. Met in totaal acht kamers, allemaal uniek, kijken vier kamers uit op de rivier en de zee, terwijl de rest uitkijkt op de tuin. Aan het einde van de reeks ruimtes waaruit het huis bestaat, is men aangenaam verrast om het volgende te vinden: een rustige tuin, die een goed gepositioneerd toevluchtsoord in de stad biedt en gasten uitnodigt om te stoppen, ademen, denken en voelen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Oryza Guest House& Suites4 nachten

Oryza Guest House & Suites is een charmant pension gebouwd in 1918, gelegen in een pittoreske boerderij op slechts 5 minuten van de oude binnenstad van Coimbra. Deze stad is een van de mooiste Portugese steden met een van de meest invloedrijke universiteiten van Europa. Coimbra biedt een breed scala aan gastronomie en cultuur om te verkennen, naast een typisch muziekgenre genaamd Fado.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Quinta do Rapozinho3 nachten

Quinta do Rapozinho (QdR) is een landelijk vakantievillacomplex, gelegen in Cabeceiras de Basto, in de noordoostelijke regio van Portugal. Bezoek ons voor rust en een exclusieve tijd.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Quinta do Vallado Wine Hotel 4 nachten

Sinds 2005 kan Quinta do Vallado gasten ontvangen in het comfortabele Wine Hotel. Het opende aanvankelijk de deuren naar het traditionele huis, gebouwd in de 18e eeuw en behoorde ooit toe aan Dona Antónia Adelaide Ferreira, en biedt vijf onlangs gerenoveerde suites.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlargePrijs per persoon Het hele jaar

14 nachten (Logies & Ontbijt)

vanaf 700 euro

14 nachten ((Logies, Ontbijt en Auto)*

vanaf 800 euro

14 nachten (Fly&Drive)*

vanaf 950 euro


* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht / auto en kan variëren afhankelijk van beschikbaarheid.

De prijzen van Fly & Drive zijn gebaseerd op een boeking van minimaal 2 personen en zijn inclusief:
  • accommodatie en ontbijt
  • huurauto categorie B type Fiat 500 of vergelijkbaar, 3-deurs, airconditioning
  • Vlucht

Niet inbegrepen:
  • Dossier 20 euro

Belangrijk: de prijs Fly & Drive is gebaseerd op het goedkoopste beschikbare tarief. VesuvioTour.com boekt geen vliegtickets, maar we zullen samen met u de beste deal voor uw vakantie vinden.