HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Tariva, het “Portugese Venetië”, was vroeger een belangrijke Moorse handelsplaats. Je kunt nog steeds de ruïnes bezoeken van het Moorse kasteel dat vroeger een belangrijke plaats was voor de verdediging van de stad, met een geweldig uitzicht over de Tavira, of een kijkje nemen in de Igreja de Santa Maria. Dit was vroeger een moskee, maar werd na de Reconquista een kerk. Loop langs de Praca da Republica, oorspronkelijk een marktplein. Dompel jezelf onder in de Portugese levensstijl door een kijkje te nemen in de Mercado Minicipal en koop wat lokale vis of andere lokale producten.

Op het "eiland Tavira" kunt u zonnebaden op het 10 km lange zandstrand! Je kunt kiezen tussen de populaire, waaronder het strand van Tavira, of een van de rustigere stranden. Je kunt zelfs gaan paardrijden op een van de verlaten stranden van Tavira! Vanuit Tavira kun je ook het Parque Natural da Ria Famosa bezoeken, zoutlagunes met een indrukwekkend wild leven.

Accommodaties in deze omgeving:

Herdade Da Corte