HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Setúbal district

Setúbal is een uniek schiereiland op ongeveer 50 kilometer van Lissabon. Op dit land vind je verborgen stranden, bergketens, wilde dolfijnen en zelfs voetafdrukken van dinosauriërs!

Een groot deel van Setúbal behoort eigenlijk tot het natuurpark Arrábida, waar je prachtige ongerepte natuur en wilde planten kunt vinden. Je kunt ook door de bergketen Serra da Arrábida rijden. U heeft uitzicht op lange wijngaarden, of u kunt stoppen en zonnebaden op een van de prachtige verborgen en beschutte stranden van de regio. U kunt wandelen, kajakken of gewoon genieten van het mooie uitzicht. Een andere optie is om een boottocht te maken waarbij de kans groot is dat je de wilde dolfijnen ziet die daar leven! Verder kun je ook Cabo Espichel bezoeken, waar je voetafdrukken van dinosauriërs zult zien. Deze voetafdrukken komen niet eens uit dezelfde tijd, de dinousauriërs die hun afdruk achterlieten, leefden eigenlijk 50 miljoen jaar uit elkaar!
Dit schiereiland is echt een unieke en ongerepte plek, perfect voor een ontspannen uitje. Na een dag dit natuurwonder te hebben ontdekt, kunt u afkoelen met een verse vismaaltijd, gecombineerd met een heerlijk glas Moscatel de Setúbal-wijn!

Accommodaties in deze omgeving:

Cooking and Nature - Emotional Hotel