HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Rovinj ligt aan zee maar groeit op een heuvel die gedomineerd wordt door de kerk van S. Eufemia. Als je de richting van de klokkentoren met je ogen volgt, kun je door het historische centrum lopen, verzameld binnen muren en geplaveid met gladde stenen die naar de top leiden. Vanuit Rovinj zult u het uitzicht op de oude huizen met hun hangende kleding waarderen, het licht dat uit de gleuven naar binnen sluipt, en de klimplanten die de ramen omlijsten.

Vanuit Rovinj vertrekken verschillende dagelijkse excursies met privéboten, waaronder die naar het eiland Sant'Andrea.

Auto's zijn verboden, de wegen zijn te smal en de stenen zijn te glad, we raden je aan om de haven te verlaten via de ijssalons en dan te verdwalen in de straten die naar de kerk van S. Eufemia leiden. De top van de heuvel kan een uitstekend observatiepunt zijn om te kiezen welk eiland u wilt bezoeken.

En zo gaan de dagen: zwemmen, een ijsje, een wandeling, een excursie op een eiland, een visdiner. Zou dit de perfecte vakantiebestemming kunnen zijn?