HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

De perfecte balans tussen Orvieto en de tufstenen rots waarop de stad is gebouwd is een belangrijk voorbeeld van harmonieuze integratie tussen de natuur en menselijk handelen. Dit prachtige stadje is een favoriete plek voor degenen die kwaliteitstoerisme zoeken: Orvieto biedt bezoekers een perfect behouden historische binnenstad, een wonderschoon cultureel erfgoed en een rijk gastronomisch menu.

Als u door de straten van de stad loopt, maakt u een reis door de drie millennia oude geschiedenis van Orvieto. Het bezoek zou kunnen beginnen vanaf de Duomo en vervolgens langs de Rocca en Pozzo di San Patrizio. Richting Corso Cavour, langs de antiekwinkels. Vervolgens komt u aan op de Piazza del Popolo dat in alle glorie overheerst wordt door de Palazzo del Popolo en het pauselijke paleis. Neem tussen de monumenten door een pauze in een restaurantje om de typische producten van dit gebied te proeven.