HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Rondreis Umbrië in authentieke Agriturismo

vanaf: €510

Aantal nachten: 12

Omschrijving

Een rondreis in Agriturismo door Umbrië is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar lekker eten, rust en cultuur in een reis! Tijdens deze fly&drive verblijf je op drie verschillende locaties waar je van de heerlijke keuken kunt proeven en kunt genieten van het prachtige Umbrische landschap dat op elke plek weer anders is. Reis bijvoorbeeld langs Todi met haar middeleeuwse muren en omliggende glooiende heuvels. Ook de omgeving van Spoleto met haar fascinerende Ponte delle Torri is natuurlijk in deze reis opgenomen. Bezoek verder montefalco, bekend om haar wijn "Rosso di Montefalco". Tot slot mag de omgeving van de bekende steden Perugia, Assisi en Gubbio uiteraard ook niet missen!

1

Valle Rosa Country Resort - Spoleto4 nachten

In Spoleto, omgeven door het Umbrische platteland, biedt het Valle Rosa Country House-Restaurant een prestigieuze gastvrijheid en eet- en wijnervaring met de wens om u welkom te laten voelen als welkome gasten en vrienden worden verwelkomd met een handdruk. Het wil het startpunt zijn voor het bezoeken en ontdekken van heel Umbrië, evenals een plek voor een rustig, ontspannen verblijf. Valle Rosa voor zijn locatie, zijn geschiedenis en zijn schoonheid is de juiste locatie voor ceremonies, evenementen en bruiloften in Umbrië.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Agriturismo San Lorenzo - Valfabbrica4 nachten

Agriturismo San Lorenzo wordt omgeven door de ongerepte natuur van Umbrië en is de ideale plek voor een rustige en ontspannen vakantie. Ver weg van de drukte van de stad kun je luisteren naar de stilte van de natuur, alleen onderbroken door het gebabbel van de dieren. De boerderij is ook ideaal voor gezinnen met kinderen die kunnen spelen in de open lucht, in het zwembad en vrienden kunnen worden met onze dieren. We verbouwen groenten en fokken dieren zonder chemicaliën te gebruiken. Zonnepanelen voorzien ons van de elektrische energie die we nodig hebben. Onze tips voor je vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Bio-Agriturismo Montemenardo - Pesciano, Todi4 nachten

Montemenardo Agriturismo Country Resort & Spa is een agriturismo met een olijfolie boerderij, gelegen op het platteland van Todi.
Ze bieden verschillende accommodaties voor verschillende behoeften: self catering huisjes voor 2 tot 5 personen, de meesten met een volledig uitgeruste keuken, en een luxe milieuvriendelijk huisje met 2 aparte accommodaties, omgeven door olijfbomen. Elke kamer/appartement heeft een eigen badkamer en een eigen ingang, zodat alle gasten kunnen genieten van privacy en lekker kunnen ontspannen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlargePrijs per persoon Hele jaar
12 nachten (logies en ontbijt) vanaf 510 euro
12 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 670 euro
12 nachten (Fly&Drive) * vanaf 790 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Panda of soortgelijke, 5-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).