HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Fly&Drive Charmant Umbrië

vanaf: €580

Aantal nachten: 9

Omschrijving

Wil je op vakantie naar Umbrië en verblijven in charmante accommodaties? Dan is de fly&drive Charmant Umbrië de juiste keuze! Tijdens deze rondreis verblijf je op drie prachtige locaties met mooi uitzicht op de omliggende heuvels. Ideaal voor stellen, lekker eten en cultuur snuiven. Proef de heerlijk olijfolie bij Poggio degli Olivi, geniet van de rust bij Borgo San Faustino en maak een wandeling door het stadje Spoleto tijdens je verblijf bij Palazzo Leti, een goede afwisseling dus!

1

Il Poggio degli Olivi3 nachten

Poggio degli Olivi, een gerestaureerd landelijk complex uit de zeventiende eeuw, heeft kamers en appartementen omgeven door rust en weelderig groen, typische Umbrische heuvels met een intens en overweldigend panorama dat zich over de hele vallei uitstrekt en Perugia, Assisi en Spello onthult.

Het relais heeft een zwembad, een multifunctioneel veld voor tennis en voetbal en twee restaurants "La Veranda" en de taverne "Di Vin Porcello" waar heerlijke Umbrische gerechten worden geserveerd, bereid met lokaal geteelde ingrediënten. Il Poggio degli Olivi is in feite een vakantieboerderij die van zijn olijfboomgaarden, extra vergine olijfolie van uitstekende kwaliteit produceert door koud persen. De gasten kunnen proeven en kopen. Ook zijn er andere producten van de boerderij zoals crèmes op basis van olijven, hazelnoot, pistache en cacao gemaakt met de extra vierge olijfolie. Ook worden er worden wijnen, honing en een volledig assortiment olieschoonheidsmiddelen geprooduceerd. De charme van de geschiedenis wordt gecombineerd met het modernste comfort. Sinds 1997 verwelkomen ze hun gasten in een familiale sfeer, in de geest van de meest echte Umbrische gastvrijheid, vergezeld van het comfort van een boerderij met 5 spighe, aren, die de hoogste kwaliteit en luxe van een agriturismo aangeven. Onze tips voor je vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Palazzo Leti - Spoleto3 nachten

De prachtige residentie van de adellijke familie Leti bevindt zich in het historische centrum van Spoleto. Volgens verschillende bronnen lijkt het erop dat dit de eerste residentie was van de Leti-familie die in 1500 in Spoleto aankwam, maar de familienaam is aan het begin van de negentiende eeuw uitgestorven door een gebrek aan mannelijke erfgenamen. De residentie werd gebouwd kort nadat de middeleeuwse stadsmuren werden gebouwd (1292) met gedeeltelijk een pre-existent Romeins bouwwerk dat je nog steeds kunt zien wandelen langs de Via delle Felici. Door de eeuwen heen was het gebouw vele malen in aanbouw en in de XV en XVI eeuw. Het werd een aristocratische bouwstijl.

  • Spoleto
  • Montefalco
  • Cascata delle Marmore

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Borgo San Faustino - Orvieto3 nachten

Relais Borgo San Faustino, op een paar minuten van Orvieto, is een oase van rust tussen natuur en geschiedenis, op de boerderijen die dateren uit 1800 van het historische landgoed Vogorides Ruspoli.

Het biedt uitzicht op het prachtige platteland van Umbrië en is de ideale plek om een ontspannen tijd door te brengen, weg van de stress van de stad. Het landgoed van ongeveer 900 hectare heeft 2 buitenzwembaden en een hot tub.
De kamers bevinden zich in stenen huizen die zijn ingericht door de timmermansmeesters van de school van Orvieto.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlargePrijs per persoon Hele jaar
9 nachten (logies en ontbijt) vanaf 580 euro
9 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 710 euro
9 nachten (Fly&Drive) * vanaf 830 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Panda of soortgelijke, 5-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).