HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Geniet van de beste plekjes van Toscane in een week

vanaf: €355 p.p.

Aantal nachten: 7

Omschrijving

Deze korte fly-drive vakantie zal u één van de mooiste regio’s van Italië laten proeven: Toscane! Een bijzondere rondreis langs authentieke Bed&Breakfasts in Toscane, geselecteerd op basis van hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, gastvrije ontvangst en het overvloedige, heerlijke ontbijt. Deze fly-drive doet de hoogtepunten van Toscane aan: Chianti, Val d’Orcia en Pisa.

1

I Parigi Corbinelli - Florence3 nachten

Je tour begint in de omgeving van Florence, in een prachtige Parigi Corbinelli, een historische woning aan de deur van de stad Florence en dicht bij de "Certosa di Firenze" (Florence Charterhouse), is een 14e-eeuws historisch architecturaal complex in het typische heuvelachtige landschap van de Chianti, waar karakteristieke smalle straatjes zich verspreiden over het platteland tussen olijfbomen en oude woningen. Breng ten minste twee dagen door in Florence en geniet van de Chianti regio.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Casa di Adelina - Monticchiello, Val d'Orcia2 nachten

La Casa di Adelina is een bijzondere Bed&Breakfast in de Val d’Orcia, gelegen in het hart Monticchiello, een Toscaans juweeltje met slechts 150 inwoners! Een wandeling door de nauwe straatjes van Monticchiello is alsof u een wandeling terug in de tijd maakt, tussen de oude stenen gebouwen, waar elk balkon is versierd met mooie bloemen.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Casa del Sole - Camaiore2 nachten

Casa del Sole is een typisch Toscaans stenen boerderij woning: gelegen op de heuvels in de buurt van het centrum van Camaiore met uitzicht op de zee en omgeven door bossen en olijfgaarden. De eigenaar Roberto Barberi is een kunstenaar die onlangs het huis heeft gerestaureerd door traditionele materialen en moderne oplossingen te harmoniseren. Alle kamers zijn uitgerust met schilderijen en kunstvoorwerpen die tijdens zijn reizen zijn verzameld. Onze tips voor uw vakantie:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


Prijs per persoon Hele jaar
7 nachten (logies en ontbijt) vanaf 375 euro
7 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 525 euro
7 nachten (Fly&Drive) * vanaf 625 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

*De prijzen van Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inbegrepen:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat 500 of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).