HomeExcursies en ActiviteitenAccommodatiesBestemmingenWie zijn wijRecensiesSpecialBlogVoorwaardenDienstenContact COVID-19
X

Rondreis Sicilie in authentieke Agriturismo

vanaf: €640 p.p.

Aantal nachten: 14

Omschrijving

Dit is onze selectie voor een Fly & Drive Tour Sicilië in Agriturismo met restaurant en zwembad. Sicilië, de grootste regio van Italië en een van de rijkste in cultuur, uitstekende typische gerechten, indrukwekkende archeologische vindplaatsen, lange zandstranden en wijnproductie. Een rondleiding door dit prachtige eiland laat je meer ontdekken dan je nog nooit van Italië hebt gedroomd. Elke accommodatie is gekozen voor deze functies: een authentieke en gastvrije eigenaar, een rustige omgeving, een goed compromis tussen prijs en kwaliteit, uitstekend biologische eten of wijnproductie en een goede ligging voor uw excursies. Alle gekozen Agriturismo heeft een restaurant en een zwembad.


1

Agriturismo Bugilfezza - Modica, Ragusa3 nachten

Agriturismo Bugilfezza ligt middenin de Distretto Ibleo tussen de barokke steden Modica, Ragusa, Noto, Ragusa en Scicli. De Agriturismo beschikt over negen comfortabele kamers, een restaurant waar typische Siciliaanse gerechten met biologische ingrediënten wordt geserveerd, een groot zwembad en is omgeven door de natuur waardoor u zich in een authentieke landelijke sfeer bevindt.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
2

Feudo Muxarello - Agrigento2 nachten

Genesteld in het hart van Sicilië, te midden van de heuvels rondom de Platani-vallei, ligt Feudo Muxarello. Op deze pittoreske boerderij van 40 hectare bewerken drie generaties van de familie Ciulla sinds de jaren vijftig biologisch.

Typisch Siciliaanse dorp, gelegen op 20 minuten van de Vallei van de Tempels en de Scala Dei Turchi en op slechts 5 minuten van het kleine naburige typische en charmante Siciliaanse rijk aan geschiedenis en cultuur, met inbegrip van Sant 'Angelo Muxaro.

De Agriturismo beschikt over een breed terras voor de gasten met uitzicht op de hele vallei, veel ruimte waar u tijd kunt besteden om te lezen, en een mooi zwembad met een onvergetelijk uitzicht. Er zijn 7 kamers, waaronder twee-, drie- en vierpersoonskamers.

De agriturismo organiseert ook olijf-, wijn- of amandeloogst voor diegenen die een echte boerderijervaring willen hebben.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
3

Agriturismo Vultaggio - Trapani3 nachten

De familie Vultaggio land "Baglio" (typische boerderij gehucht) ligt in de wijk Misilscemi. Het is omgebouwd tot een agriturismo (biologische boerderij) met kamers en restaurant. De locatie is ideaal voor diegenen die houden van en waarderen een vakantie in contact met de schoonheid van de natuur.

De liefde voor het land, verworven in meer dan vier generaties heeft de familie Vultaggio geleerd om de natuur te respecteren en het meeste van wat de natuur rendementen maken.

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
4

Terre di Himera - Palermo, Cefalú3 nachten

Terre di Himera is een vakantieverblijf op het platteland, dat nog steeds de kenmerken van het huis van de Siciliaanse boer heeft behouden. Een groot terras, genaamd"pinnata", verbindt de binnenkant, koel en comfortabel, zelfs in de zomer hitte, methet zonovergoten landschap. Het huis is gebouwd met lokale stenen en houten balken.
Er zijn slechts zes elegante en comfortabele kamers, allemaal onafhankelijk van elkaar met directe toegang tot de tuin. De beste plaatsen om te bezoeken in de omgeving zijn:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
5

Tenuta San Michele (Murgo) - Etna3 nachten

De Agriturismo Murgo (Tenuta San Michele) maakt deel uit van een wijndomein. De hele Agriturismo is omgeven door wiijngaarden met een prachtig panorama op de Etna vulkaan.


Ontspannende tijd, elegante sfeer en de goede positie, maken Murgo onze keus op het gebied van de Etna. Wij adviseren u ook de wijn en extra vergine olijfolie te proeven.


Wat ook heel leuk zal zijn is om tijd door te brengen in:

Read More
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

Prijs per persoon Hele jaar
14 nachten (logies en ontbijt) vanaf 640 euro
14 nachten (logies, ontbijt en auto)* vanaf 820 euro
14 nachten (Fly&Drive) * vanaf 990 euro
* Deze prijs is gebaseerd op de goedkoopste beschikbare vlucht/auto en kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

De prijzen van de Fly&Drive gaan uit van een boeking van minstens 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto: Fiat Punto of soortgelijke, 3-deurs, Airco, inbegrepen afkoop No Risk Schadekosten Restitutieplan Uitgebreid met glas- en bandendekking.
  • Vliegticket

Niet inbegrepen:

  • Dossier 20 euro
Tip: Uw huur zal onderhevig zijn aan een eigen risico die u kan aangerekend worden door het autohuurbedrijf indien de wagen tijdens de huur beschadigt wordt. Meer informatie over het eigen risico kan u terugvinden in de voorwaarden. Ons Schadekosten Restitutieplan biedt u een volledige terugbetaling aan voor enige schadekosten die u werden aangerekend. Het is gewoon een ding minder om u zorgen over te maken. (Uitzonderingen zijn van toepassing, meer informatie kan u terugvinden in de voorwaarden).